Mint ismert, a rapper és Majka útjai végleg szétváltak, miután Curtis nem jelent meg egy Villányba meghirdetett bulin. A botrány súlyos anyagi károkat okozhat az előadónak. 

A Blikk szerint Curtis legalább 10 millió forintot bukik, miután Majkával úgy döntöttek, hogy nem zenélnek tovább együtt.

A Majka és Curtis-produkció ára közel hat és fél millió forint, plusz útiköltség, amelyből – ha minden zenészt, segítőt és technikát kifizettek – a két főszereplőnek úgy egy-egy millió forint körüli gázsi jut. Azaz a hétvégi két buli és a további nyolc meghirdetett, most már csak Majka-koncert után tízmillió forinttól esik el Curtis amiatt, hogy hagyta megint kicsúszni a lába alól a talajt

– nyilatkozta a lapnak egy bennfentes. Curtis egyébként az Instagram-oldalán reagált a pletykákra, melyek az elmúlt napokban szárnyra keltek róla a médiában.

Jó ideje tudni, hogy Curtisnek életvezetési problémái vannak, így aki vele hirdet, felkészülhet arra, hogy esetleg valami balul sül el. A cégek ilyenkor azt mérlegelik, ha esetleg kihátrálnak a bajba jutott sztár mögül, azzal nem tesznek-e rosszabbat a márkának, mintha maradnak mellette

– magyarázta Heiszler Ákos, kommunikációs és reklámszakember a Blikknek.