Gondtalanul, a legnagyobb harmóniában tölti balatonfüredi nyaralását a jelek szerint Szabó Zsófi. Az RTL Reggeli műsorvezetője talán még sosem volt ilyen jó formában, kifogástalan alakját pedig a Balatonról is előszeretettel mutogatja.

Szabó Zsófival nem is olyan régen még Shane Tusuppal való szakítása miatt volt tele a sajtó. Bár nemrég felröppentek a pletykák, miszerint újra egymásra találtak, az egykori sztárpár menedzsere kifejezetten cáfolta ezeket a híreszteléseket. A szakítás egyébként igencsak megviselte a műsorvezetőt, állapotáról heteken át nem beszélt. Végül a JOY Magazinnak bevallotta, hogy bár mosolygott a képeken, egyáltalán nem érezte jól magát.

„Valamiért az életem úgy alakult, hogy mindig állít elém akadályokat és kihívásokat, nagyjából fél évente az elmúlt tizenvalahány évben... Akár munka, akár párkapcsolat, magánélet, család terén, nem tudok olyan időszakot felidézni, amikor nem történt semmi [...] 

Az eljegyzés felbontása kapcsán szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól. De ez mit szült volna rögtön? Sok-sok szalagcímet: „Nincs jól, panaszkodik. Na miért nincs jól? Szép, fiatal, jól keres... Hol a gyereke?”

Ördögi kör, mit osztasz meg, mit írsz ki közszereplőként. Egyébként tényleg jól vagyok, boldog vagyok, sosem panaszkodom. Nagyon szeretem a munkámat, nagyon jó emberek vesznek körül, vannak barátaim, ház a fejem fölött, kutyáim, lovaim, és végül, de nem utolsósorban, a legboldogabb édesanya vagyok”

– nyilatkozta korábban Szabó, akit a hozzá közelállók mellett a futás segített át ezen a nehéz időszakon. Egészségét és formás alakját is a sportnak köszönheti, amibe annak idején egy második gyermek reményében, valamint azért kezdett be, mert kiderült: PCOS-el (policisztás petefészek szindróma - a szerk.), endometriózissal, inzulinrezisztenciával, hormon- és termékenységi problémákkal küzd.

A nehézségeket legyűrve, júniusra már igencsak összeszedte magát Szabó Zsófi, aki ismét aktívabbá vált a közösségi médiában és a mosoly is egyre őszintébbnek tűnt az arcán. Időközben a világ egyik legismertebb fehérneműmárkájának hazai nagykövete lett, és a bikinis fotókat sem sajnálta a követőitől. Az egyik merész képéről ide kattintva olvashat. Legutóbbi extrém fotósorozatát szerdán tette közzé a csinos tévés.

Ezúttal a Balaton vize fölött, egy kifeszített hálón terpesztett falatnyi, sárgás színű bikiniben.

A képeket ide kattintva tekintheti meg.