A hét első hírösszefoglalójában olvashat még Lékai-Kiss Ramóna férjének legújabb munkalehetőségéről, Szily Nóra új kapcsolatáról, Ada legújabb szakmájáról, valamint láthatja Görög Zitát és kedvesét.

Király Linda

Hónapok óta húzódik Király Linda első lakásának a felújítása. Az énekesnő még tavaly decemberben vásárolta az ingatlant, a teljes átalakítás végét februárra tervezte.

„Én bizony tégláig leverettem mindent, falakat helyeztettem át. Nagy munka volt ez, de mivel kevés a jó szakember, az enyémek is keresettek, és sokszor szét kell szakadniuk a helyszínek között.

Előfordult, hogy odamentem reggel, de a munkások nem voltak ott. Ennek oka egyébként sokszor az, hogy építőanyagokra heteket, olykor hónapokat kell várni”

– árulta el a Blikknek Király Linda, aki a napokban épp azt egyezteti a felújító brigáddal, hogy hova kerüljenek a szaniterek. 

„Az asztalos, akivel a konyhabútort és a gardróbot csináltatom, az utóbbira azt mondta, hogy szeptember előtt el sem tudja kezdeni. De nem érdekel, én akkor is beköltözöm, amint lehet, legfeljebb majd zsákokból öltözködöm.”

Az énekesnőnek azért is fontos a mihamarabbi költözés, mert addig albérletben él, amit ugyancsak fizetnie kell.

Szily Nóra

Egy barátja biztatására online társkeresőre regisztrált, több mint egy hónapja pedig össze ismerkedett egy férfival, aki mellett rátalált a szerelem. Új kapcsolatáról és az internetes ismerkedésről Endrei Judit Korhatártalanul című műsorában mesélt az újságírónő.

„Én egy bújós vagyok, egy cirógatós, én egy huncut vagyok. Az a nő, aki egyébként helyt képes állni az életében, és teszi a dolgát, és kontroll alatt tart mindent, és a vállán elviszi, amit el kell, de bennem ott él az a kamaszos lány, aki szeret kézen fogva sétálni, aki szeret valakinek a szemébe nézni, aki szereti, ha megfogják a kezét és megpuszilják vagy megölelik, vagy minőségi időt eltölteni, órákig beszélgetni, együtt zenét hallgatni, közös élményeket átélni.

Én nem egy emberre vágyom, aki megváltja az életemet és kifizeti a lakáshitelemet, és megtámaszt engem, mert állok én a két lábamon a földön, hanem akivel együtt többek vagyunk, együtt több örömöt élünk át, én erre vágyom”

– fejtette ki Szily Nóra, akinek online jelenlétét eleinte el sem akarták hinni a felhasználók.

Nagyon érdekesek voltak rám a reakciók: az első, hogy biztos egy kamuprofil, ez nem lehet a Szily Nóra, a második, ha már mégiscsak, biztos könyvet akar írni ebből, a harmadik pedig az, hogy jövök én ahhoz hogy a Szily Nóra? Szóval nem egyszerű

– emlékezett vissza a pszichológus, akinek több randevúja is volt, ám az igazi hat héttel ezelőtt kopogtatott az ajtaján. Azóta rendszeresen oszt meg új párjával közös fotókat a közösségi oldalán, és mint látszik: repes a boldogságtól.

Lékai Máté

Lehetőséget kínált Lékai-Kiss Ramóna férjének a lengyel Wisla Plock férfi kézilabdacsapat – tudta meg a Bors. Lékai Máté jelenleg a veszprémi csapat irányítója, ám az elmúlt szezonban nagyon kevés lehetőséget kapott.

Máté biztos, hogy nem dobja el a veszprémi esélyt egy bizonytalan lengyel légióséletért, távol a családjától

– fogalmazott a lap egy informátora. Lékainak ugyanakkor minden bizonnyal meg kell harcolnia a jelenlegi helyéért, mivel az idei bajnoki döntőre be sem nevezték és a BL vesztes elődöntőjében sem lépett pályára.

Görög Zita

Párjával csak ritkán tesz közzé közös képet Görög Zita, aki mindössze néhány napja ünnepelte 5. évfordulóját Laczkó Zsolt focistával. A szerelmesek a férfi testvérének esküvőjén vettek részt, az ott készült fotót ezúttal a követőkkel is megosztották.

Olyan jó nekünk, szerelmem. Idén 5 éve együtt, s bár még sosem sikerült az évfordulónkat akkor ünnepelnünk, amikor van, ma a testvére esküvőjén magunkra is koccintottunk

– írta a képhez Görög Zita, aki annak idején egy kávézóban ismerkedett meg a sportolóval.

Ada

Újabb szakmát sajátított el Pintér Adrienn, azaz Ada. Az egykori műsorvezető nemrég kapta kézhez oklevelét, miután februárban sikeresen levizsgázott LoveYourBelly-szétnyílt hasizom oktatóként. A hírt egy bikinis fotó kíséretében közölte az Instagram-oldalán.

„Most, a várandósság alatt, Kismama és Baba-Mama jóga oktatóképzést végeztem, majd pár hós baba mellett belevágtam a LoveYourBelly szétnyílt hasizom oktató képzésebe, amiból februárban sikeres vizsgát tettem. Azèrt most mesélem, mert most fogtam először a kezemben az oklevelemet, és úgy tűnik szeretek terhesen/baba mellett tanulni"

– írta többek között az egykori tévés, aki arról is említést tett, hogy korábban, az ikrekkel való várandósság idején végezte üzleti kommunikátor tanulmányait, majd később, a fiúk egyéves korában tette le az államvizsgát. A poszt ide kattintva tekinthető meg.

Polgár Árpád

Legutóbb akkor adtunk hírt a műkereskedőről, amikor nejével egy hangos szexjelenet közepébe csöppentek. Most, a TikTok-on valósággal sztárrá vált Polgár arról mesélt nézőinek, milyen volt a '90-es években találkozni Michael Jacksonnal és Madonnával.

Az amerikai popzene valaha volt tán két legnagyobb alakja Polgár Árpád budapesti galériájába tévedt be annak idején. Egyikőjük sem távozott üres kézzel, ugyanakkor teljesen eltérő benyomást keltettek a műkereskedőben.

@polgarnet Mit tett velem a pénz 2. A teljes film a YouTube-on. #polgarnet #motivációs #motivácio #motivációsüzenet #milliomosleszek #sikeresfiatalok #gazdagsag #polgararpad ♬ eredeti hang - polgarnet Polgàr Àrpàd

„Azt éreztem, hogy ez nem biztos, hogy ember. [Jackson] nem emberi tulajdonságokkal lépett be, hanem mint egy gép. 

Adtam neki egy úri botot, amivel táncolni lehet. Azt úgy vette át, hogy meg se fogta, ha jól emlékszem, hanem valaki elvette.

Ez nem tetszett igazán, úgy éreztem, mintha ő ezt nagyon természetesnek venné”

– emlékezett vissza a pillanatra, amikor ajándékkal lepte meg a híres, egyben hírhedt énekest. A pop királynője ugyanakkor egy kedves, közvetlen nőként él a fejében.

Madonna amikor bejött, röhögcséltünk, viccelődtünk, beszélgettünk

– fogalmazott Polgár Árpi, aki videójában még több részletet elárult.