Polgár Árpád és felesége kifejezetten aktív életet élnek, emlékezetes pillanataikat pedig előszeretettel megosztják a követőikkel. A házaspár TikTok-on is aktív, legutóbb ott posztoltak egy igazán pikáns felvételt.

A híres műkereskedő és neje, Polgár Tünde nemcsak egymás, hanem az utazás nagy szerelmesei. Kiruccanásaik alkalmával előszeretettel szállnak meg patinás szállodákban, ahogy ezt legutóbb is tették. Az idillt azonban furcsa zajok törték meg, az egyik szomszéd szobából félreérthetetlen zajok szűrődtek át.

A sikítások egyértelműen egy szerelmeskedő pár női tagjától származtak, Polgár Árpád pedig nagyvonalúan a falhoz szorította a telefonját, hogy mi se maradjunk ki az intim percekből. Mint azt a műkereskedőtől a videóban megtudjuk, ottlétük ideje alatt nem ez volt az első alkalom, hogy fültanúi voltak egy-egy pásztorórának: a szoba mindkét szomszédos szobájából rendszeresen szűrődtek át zajok, ám míg az egyik csak amolyan „gerlés", a másik már „A"-s szintű volt. A két előadás között pedig mint kiderült, Árpád és felesége is ad néha egy-egy kisebb koncertet.

@polgarnet Mi törtènt a Savoyban #savoyhotel #vidàm #humor #szomszèdok #zajos #polgarnet #viccesvideo ♬ eredeti hang - polgarnet Polgàr Àrpàd