Az énekesnő legújabb blogbejegyzésében arról beszél, hogy jelenleg bébiszittert keres, de nem talál, ha pedig valaki jelentkezik nála, irreális elvárásai vannak.

A 34 éves előadó a koronavírus-járvány csillapodásával újra tud dolgozni, és szükségük is van férjével, Krausz Gáborral a munkára. Ezért is keres segítséget a kislánya, Hannaróza mellé, ám néhány jelentkező olyan összeget mondott neki, amit nem tud, és nem is akar kifizetni.

Sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek. Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért. Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna)

– írta többek között az énekesnő, aki arról is szót ejtett, hogyan spórolnak a férjével.

Most éppen van munkánk, de nem tudhatjuk, mi lesz. Én most spórolok. Figyelek arra, hogy mire költök, mert még mindig az a vágyam, hogy egy saját kis házunk legyen a Dunakanyarban, és Hanninak mindent megadhassak (az észszerűség határain belül persze)

– olvasható a blogban.