Néhány nappal ezelőtt hivatalosan is összekötötte életét Jennifer Lopez és Ben Affleck, s bár minden bizonnyal életük egyik legboldogabb időszakát élik most, a rosszindulatú kommentelők nem kímélik őket. Az 52 éves énekes-színésznőt legalábbis többen azért kritizálják a közösségi médiában, mert felvette párja nevét.

A névváltoztatás régóta fontos része a házasság intézményének, jóllehet egyre többen kérdőjelezik meg azt. Régen azt jelezte, hogy a nő egy új család tagjává vált, a szerelem örömteli felvállalásaként pedig Jennifer Lopez is úgy döntött, hogy nevet változtat. Bár rajongói közül sokan kitörő örömmel fogadták, hogy csaknem húsz évvel a drámai szakítás után Affleck végül mégis oltár elé vezette JLo-t – akire a LadBible szerint most már JFleckként kellene hivatkozni – annak már kevesebben tudtak örülni, hogy az énekes-színésznő a jövőben Jennifer Lynn Affleckként mutatkozik be.

Egyesek úgy vélik, hogy Jennifer Lopez neve sokkal ikonikusabb Ben Affleckénél, míg mások annak adtak hangot, mennyire idejétmúlt dolognak tartják, hogy a feleség veszi fel a férj vezetéknevét. Sokan úgy vélik, hogy az énekes-színésznő ezzel a függetlenségét és szabadságát is feladta.

Én biztos nem kértem volna, hogy változasson nevet miattam. Én vettem volna fel az ő nevét. Így járt!

 Élnie kellett volna a lehetőséggel, Ben Lopez lehetett volna belőle.

Ez tényleg nagyon cuki, de miért kellett felvennie a nevét? Ő egy Lopez! Erre építette fel az imidzsét.

Ön szerint jó döntés volt Jennifer Lopez részéről, hogy nevet változtatott?