Jennifer Lopez és Ben Affleck teljesen titokban egybekeltek. Az esküvőt a nevadai Clark megyében tartották, Little White Chapelben, egy kápolnában, mindössze pár szerettük körében. 

Az énekesnő saját hírlevelében is megerősítette a július 16-án kötött frigyet, sőt, nemcsak részleteket, de fotókat is mutatott kettőjükről. Itt például az esküvő másnapján láthatjuk a hírességet, ahogy boldogan szelfizik a gyűrűjével – írja a TMZ

Megtettük! A szerelem csodaszép. A szerelem jóságos. És mint kiderült, a szerelem türelmes. Húsz éven át. Ezt akartuk. Tegnap éjjel elrepültünk Vegasba, sorban álltunk négy másik párral a házassági anyakönyvi kivonatért, mindannyian ugyanazt az utat bejárva a világ esküvői fővárosába

– írta Lopez a On The Jlo hírlevélben.

Ben Affleck két gyerekkori barátját hívta meg a nagy napra, emellett egy közeli ismerős elmondása szerint a pár előző kapcsolataiból született gyermekeik is részt vettek az eseményen. Lopez két ruhát viselt a nagy napon: az egyiket egy régi filmjéből kölcsönözte, a másik pedig egy Zuhair Murad által tervezett csipkés kreáció volt.

Egy olyan hír is bejárta az internetet, hogy Affleck majdnem lekéste az esküvőjét, ami éjfélkor zajlott, de a helyszín a szerelmesek kedvéért tovább maradt nyitva.

A ceremónia után a friss házasok egy rózsaszín Cadillacben elhajtottak, mely állítólag egykor Elvis Presley tulajdona volt. Mint ismert, Ben Affleck 2002 novemberében kérte meg Jennifer Lopez kezét, ám az esküvőből nem lett semmi, 2004 januárjában elváltak útjaik. Tavaly tavasszal találtak vissza egymáshoz.

Lopez háromszor volt már házas, Affleck még csak egyszer.

Korábban a Velvet arról írt, hogy állítólag már rég összekötötték az életüket: egy spanyol lap szerint a pár az Oconee-tó mellett, Georgia államban, egy hotelben mondta ki a boldogító igent, ám a részvetőkkel titoktartási szerződést írattak alá, így nem derült ki, hogy házasok.