A showman elmondta, hogy ahol tudják, segítik a fiatalokat, például lakásvásárlással, így a lányainak már nem kell ezzel foglalkozniuk.

Gáspár Győző a Story magazinnak adott interjút, melyben elmondta, mit tett a gyermekei könnyebb boldogulásáért, illetve arról is szó esett, mennyire jóban van vőjelöltjeivel.

Mindketten kaptak egy-egy új, teljesen berendezett lakást, ahol el tudták kezdeni a közös életüket. Evelin ugyan már tavaly októberben elköltözött otthonról, kétlaki életet élnek Attilával, hol Nyíregyházán, hol a budapesti lakásban tartózkodnak, míg Virág épp a napokban bútorozott össze Krisztiánnal. El sem hiszem, hogy mindkét lányunk kirepült a családi fészekből, de nem panaszkodom, ez az élet rendje

– mondta a lapnak Győző, majd hozzátette, hogy a fiúknak nem lesz könnyű dolguk, mert a feleségével elkényeztették a lányokat.

Evelin és Virág igencsak el lett kényeztetve, úgyhogy nem lesz könnyű dolguk a lányokkal, de bízom benne, hogy megbirkóznak a feladattal. És remélem, hogy előttük is legalább olyan hosszú és boldog közös jövő áll, mint amilyet mi tudhatunk magunk mögött Bea asszonnyal!

– tette hozzá Gáspár.