Lakatos Levente Levente klubja című podcast műsorában adta élete első nagyinterjúját Gáspár Virág, aki bár az ország szeme láttára nőtt fel, mindig kerülte a szereplést. Gáspár Győző kisebbik lánya több megdöbbentő vallomást is tett a háromnegyed órás beszélgetés során: többek között édesapja „bevállalósságáról”, a pletykákról, a közösségi médiáról és a plasztikai műtétekről is vallott.

 

A 20 éves lány elárulta, hogy a jövőben két szépészeti beavatkozást is kilátásba helyezett: a kebleit és az orrát műttetné meg.

Kiskorom óta nagyon szeretném az orromat megműttetni. Igazi tipikus Gáspár-orrt örököltük. Szeretném még a mellemet is. Okés, fogytam meg minden, de úgy vagyok vele, nő vagyok, ha veszek fel bikinit, legyen már mellméretem. Nem tudok felvenni egy normális topot, meg szeretném csináltatni mindkettőt. Ha bemegyek egy fehérneműboltba, ne csak sportmelltartót tudjak venni. Az orrom formája tetszik, de olyan, mint egy krumpli. Szeretném szűkíttetni, vékonyabbra, Bella Hadid-szerűre

– magyarázta a fiatal lány, aki arról is beszélt Lakatos Leventének, hogy azt érzi, származása miatt diszkrimináció éri.

Én tiktokozok is, és egyből írják, »te cigány k.rva«, »te cigány«. Hiába, hogy 2022-t írunk, női egyenjogúság, stb. Felénk Nógrádban csak cigányok vannak. Ha eljövök Pestre, itt még okés, de néha azért látom, hogy a cigányokat megszólják, lenézik

– fogalmazott Gáspár Virág, aki a továbbtanulásról is beszélt a műsorban. Mint mondja, pszichológia szakra adta be a jelentkezését, de a textiltervezés is érdekli, így arra is jelentkezett. Az OKJ-s képzést és a TV2 Akadémiát is fontolóra vette, de az is megfordult a fejében, hogy mindent maga mögött hagyjon, és Londonba menjen dolgozni.

A családalapítással kapcsolatban elmondta:

Nem nagyon szeretem a gyerekeket, szeretném felépíteni magam, dolgozni. Majd 30 után, de én még nem érzem magam úgy, még én is gyerek vagyok.

(24.hu)