Meghökkentő őszinteséggel vallott életéről Lakatos Levente Levente klubja című podcast műsorában Kelemen Anna. A szőkeség, akit annak idején a Playboy „nyuszikereső” versenyén fedeztek fel, többek között karrierje kezdetéről és drogproblémáiról is mesélt.

Az egykori playmate-ről, akiről ma már csak keveset lehet hallani, az egyórás beszélgetés során kiderült, hogy tinédzserkora óta befelé forduló személyiség, kifejezetten depresszív ember. Úgy véli, nem egy könnyen eladható karakter, ezért influenszernek sem lenne jó: véleménye szerint vele termékeket nem, inkább egy szellemiséget vagy gondolatiságot lehetne eladni.

Kelemen Anna többek között arról is beszélt, hogy nem szereti, ha pornósztárként emlegetik, mivel felnőttfilmes szerepeket csak akkor vállalt, amikor hullámvölgyeket élt meg. Azokban az időkben, amikor sokszor szerepelt, gondjai akadtak a droggal.

Azokban az években, amikor szerepeltem, akkor én masszívan kokainoztam. Tehát hétköznaponként, ezt úgy kell érteni, és egyedül is. Nem úgy, hogy elmegyünk péntek este bulizni, és akkor iszunk, meg egy kicsit... az nem az én műfajom volt

– magyarázta Kelemen Anna, akinek szavait a 24.hu idézte. A szőkeség azt is elárulta, hogy előfordult, hogy két nap alatt 7-8 gramm kokaint is elfogyasztott, ma azonban nem él drogokkal.

Mint kiderült, azért hagyta abba, mert paranoid gondolatai lettek: még az is zavarta, ahogy a saját cipője kopogott. Félt egyedül lenni és úgy érezte, figyelik, továbbá erős bűntudatot érzett. Elmondása szerint ma már nem is tud egy szobában tartózkodni olyan emberrel, akiről tudja, hogy kokainozik és nem jöhet szóba nála olyan férfi, aki drogokhoz nyúl.

Ami pedig az Annácska becenevet illeti, leszögezte:

Az Annácskát mindenképp a kukába dobnám. Én ugye Anna vagyok, az ahhoz a karakterhez szerintem nagyon jól passzolt. Valójában szerintem más időket írtunk, a közösségi média most már kimondhatjuk, hogy átvette a televízió szerepét. (...) Nyilván ez egy folyamat, én is megváltoztam, az a figura, az a kislány, aki az Annácska volt, nyomokban biztos fellelhető, de korral átértékeltem dolgokat.

A teljes beszélgetés itt érhető el:

(Borítókép: Kelemen Anna. Fotó: YouTube)