Kőkemény diétába fogott, ezért viszonylag rövid időn belül drasztikusan lefogyott David Harbour a Stranger Things című sorozat kedvéért. A 47 éves amerikai színész, aki a népszerű sorozatban Jim Hopper seriffet alakítja, a műsorkészítők kérésének eleget téve összesen 36 kilót adott le. 

Bár Harbour értelmetlen dolognak, sőt, butaságnak tartja a method acting-et, mégis mindent megtett annak érdekében, hogy a lehető legjobban azonosulni tudjon az eljátszandó karakterrel.

A harmadik évad végén körülbelül 122 kiló voltam, a negyedik évadra pedig 86 kilóra fogytam. Nagy kihívás volt ez számomra, nem volt egyszerű. Szinte semmit nem ettem, hogy lefogyjak, folyton éhes voltam. Ez a titkom: ha kíváncsiak vagytok az étrendemre, hát elmondhatom, hogy nem ettem

– mondta Harbour, aki korábban azt is elárulta, hogy a pilates és az időszakos böjt nagy szerepet játszott fogyásában, írja a LadBible.

A Stranger Things Hopperje a közösségi oldalán azt is megmutatta, hogy a flashback jelenetek forgatása előtt szilikonból készült arcprotézissel kölcsönöztek neki teltebb orcákat.

Utálom az ilyesmit, de a csapat annyira fájdalommentessé tette nekem ezt az egészet, amennyire lehetett. Az eredmény magáért beszél

– mondta Harbour.

A továbbiakban spoilerek következnek

Ha még nem látta a Stranger Things negyedik évadát, minden bizonnyal újdonság lesz Önnek, miért követelte meg a sorozat a fogyást David Harbourtól. Az általa alakított karakter, Jim Hopper a harmadik évad végén orosz fogságba kerül, a szovjet gulágon töltött idő alatt pedig alig jut rendes ételekhez.

375
510