Hatalmas port kavart az interneten az a videó, amely kedd délután került ki Gáspár Laciról. A Reddit nevű oldalon megosztott felvételen az látható, ahogy az X-Faktor mentora összetűzésbe keveredik valakivel.

Úgy tudni, hogy a másfél perces videó Balatonfüreden készült az egyik szórakozóhely előtt. Lökdösődés, sértegetés, hangos szóváltás követte egymást, az énekes – aki egyébként vas türelméről is ismert – káromkodva védte meg magát. Bors azt írja, hogy a szórakozóhely személyzetével, illetve több vendéggel került összetűzésbe.

A felvételen hallatszik, hogy Gáspár azt üvölti valakinek, hogy ne szórakozzanak a feleségével, s egy élő Instagram-videót is indított, miközben azt ordította, 

Most mondjad, tesó! Élőben mondod, 350 ezer néző néz. Most mondjad, ba**meg!

A Redditen közölt videóval kapcsolatban Gáspár nem kívánt egyebet nyilatkozni azon kívül, amit a 24 órán át elérhető Instagram-történetébe kiírt, írja a Blikk.

„Köszönöm szépen annak, aki felrakott rólam egy szóváltást rögzítő videót egy közösségi oldalra, legyen ettől boldog. Az a helyzet, hogy

most láthattátok, milyen vagyok, amikor a származásom miatt belém kötnek, bántanak, és a feleségemet is szájukra veszik.

Sajnálom, hogy egy szórakozóhelyen ilyen megtörténhet egy kellemes estén, amikor szórakozni, kikapcsolódni szeretnénk. Én nem akartam senkit megbántani, de van olyan szituáció, amikor ki kell állnom magamért, magunkért. Béke és szeretet!”

– szögezte le.

Pár nappal ezelőtt is olvashatott a Velveten hasonló esetről: akkor VV Béci mesélte el, hogy este alatt két szórakozóhelyről küldték el.

(Borítókép: Gáspár Laci. Fotó: Velvet)