Komoly aggodalmak gyötrik kisfia jövője miatt Nyári Diát, aki már előre félti Zétényt az internet világától és az ott zajló szidásoktól. A Barátok közt korábbi szereplője, aki tudja, hogy eltiltani úgysem fogja tudni a kisfiút a világhálótól, félelmeinek az Instagram-oldalán adott hangot.

„Mikor megszületett a kisfiam, azt hittem, majd attól fogom a legjobban félteni, nehogy összetörje magát, hogy nehogy valaki elrabolja, vagy rossz társaságba keveredjen. Mostanra úgy gondolom, hogy

az egyik legveszélyesebb az az időszak lesz, mikor először megnyílik előtte az internet világa és azon zajlódó kegyetlen szapulás. Eltiltani úgysem fogom tudni, csak arra törekszem, hogy ennek ellenére jó embert neveljünk belőle és arra tanítsuk meg, hogy egymást csesztetni nem annyira oké.

Csányi Sándor egyszemélyes előadásában hangzott el a következő gondolat (sajnos pontosan nem fogom tudni idézni), de a lényeg a következő volt. Az ember kezébe került az internet, ahol minden tudás fellelhető, és mi mire használjuk, macskás videókat nézegetünk rajta....és ha még csak azt tennénk....”

fejtette ki gondolatait a színésznő, aki kisfiát 2018 júliusában hozta a világra. Nemrég a Borsnak árulta el, hogy a  terhessége alatt megjelenő inzulinrezisztenciája miatt még egy kicsit várni szeretne a családbővítéssel.

Nyári Dia posztja végére utalásképpen egy receptet is bemásolt.

Én most itt hagyom nektek az általam nagyon jól bevált szalvéta gombóc receptjét. Amennyiben szeretitek, készítsétek bátran, ha viszont nem, csak görgessetek tovább. Van benne tojás, tej...stb így nem összeegyeztethető a vegán szemléletmóddal, és hizlal is, tehát van negatívuma, ellenben nagyon finom, annak aki szereti... értitek

– írta.