BeFunky-collage (87)

Kelemen Anna egy foglalt férfit szeret, Demcsák Zsuzsa luxusban él a Money or Love forgatása alatt

2022.09.01. 09:00

Ma is egy csokorba szedtük a hazánk hírességeivel kapcsolatos híreket. Ez a hírösszefoglaló egy okból kivételesnek számít: jobbára azokat a friss információkat, érdekességeket gyűjtöttük össze, amelyek a szerelemhez köthetők. 

Kelemen Anna

Lakatos Levente után a Blikknek adott exkluzív interjút Kelemen Anna, aki meghökkentő őszinteséggel vallott többek között arról is, mi a helyzet a szerelmi életével és hogy maga mögött tudta-e hagyni felnőttfilmes korszakát. Mint kiderült, a kebelcsodát rengetegen bántják, mióta megjelent a Levente klubja című podcast-beszélgetése. Mint mondja, neki fontos a hazája, Isten igéi és a konzervatív értékek mentén el. 

Én egy konzervatív embernek tartom magam, ugyanakkor a legtöbb dologban nagyon elfogadó is vagyok. Ezek a nyugatról jött mozgalmak, mint például a me too mozgalom vagy a férfi-női identitásbeli kérdések azonban nekem elég ijesztőek. Én úgy gondolom, hogy van a férfi, van a nő és vannak a homoszexuálisok. Ez a fajta érzékenyítés nekem túl sok

– jegyezte meg a szőkeség, aki aztán arról is beszélt, hogy az Instagram-oldalát csak azért használja, hogy felhívja a figyelmet az OnlyFans-fiókjára.

A meztelen fotókkal igazából csak fel akarom rá hívni az emberek figyelmét, hogy nézzék meg az ottani tartalmaimat. Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem szeretem a közösségi oldalakat, sem azt ahogy működnek, sem bármi mást, de muszáj használnom őket ezek miatt, amiket elmondtam

– emelte ki Kelemen, aki jó ideje nem csinál felnőttfilmeket, nem is tartja magát pornósztárnak. Mint mondja, az az időszaka szélsőséges hangulatingadozásainak volt köszönhető, ám azóta pszichiáterhez jár, hogy megfejtse: miért jelentkeznek nála depresszív életszakaszok.

A szerelmi életéről azt mondta:

Van fontos ember számomra most, még ha nem is élünk együtt. Csak hát ő épp foglalt. Ezért is számomra az most a nagy kérdés, hogy jön-e egy olyan ember az életembe, akivel képes lennék családot alapítani, akiért képes lennék feladni a függetlenségemet.

Jelenleg ott tartok, hogy dolgozok magamon. A saját szexualitásom sincs még a helyén, ezen dolgozok most egy pszichiáterrel és pszichológussal is közösen. (...) Itt elsősorban érzelmi kötődésre gondolok, a szex meg az intimitás két különböző dolog. Én tudom, hogy mi a különbség a kötődés és a szex között. A szexualitásom miatt azonban meg kell tanulnom azt, hogyan kötődhetnék a másikhoz. De nem vagyok még lekésve semmiről, és dolgozom a személyiségemen.”

Demcsák Zsuzsa

Hétvégén láthatjuk a Money or Love – Fogadj a szerelemre! című társkereső műsor első részét, amelyet a Karib-térségben forgattak. Ez a reality azért is más, mert a történésekbe a nézőknek is lesz beleszólása. A műsort Demcsák Zsuzsa vezeti, aki az Instagram-oldalán azt is megmutatta, hol szállásolták el a forgatások idejére – bukkant a videóra a 24.hu.  A többszobás villához egy medence is tartozik, valamint külön gardróbszoba, ahol a műsorra szánt ruhák, cipők és kiegészítők találhatók.

Muri Enikő

Bár már három éve van párja, nem verte nagy dobra kapcsolatát Muri Enikő. Az énekesnő a Sugarloaf zenekar alapító-gitárosát, Tóth Szabit szereti, aki 15 évvel idősebb nála. Korábban csak munkakapcsolatban voltak, ám idővel nem csak a színpadon indult be köztük a kémia.

Beütött a Covid, és vele együtt a kilátástalanság. Elmaradtak a fellépések, nem volt munka, alkotói válságba kerültem, és egyre mélyebb depresszióba. Ezért szó szerint küzdöttünk a kapcsolatunkért. (...) De megérte küzdeni, ezt ma már biztosan tudom. Boldogan élünk, szeretjük egymást

– mondta a Story magazinnak az énekesnő, aki először 2016-ban találkozott és dolgozott együtt Tóth Szabival A Dal című műsorban.

Hisszük és tudjuk, hogy együtt éljük le az életünket, én szeretném, hogy férj és feleség legyünk. Ha megkérné a kezemet, igent mondanék neki. Sőt részemről már jöhetne egy kisbaba is

– vallotta be Muri Enikő, aki párjával először a Nyerő Páros című műsorban áll kamerák elé. 

Ők az idei Nyerő Páros sztárpárjai

Mint fentebb írtuk, az idén ősszel új évaddal jelentkező Nyerő Páros című műsorban Muri Enikő és párja is megméretteti szerelmét. Az RTL Klub sztárpárshowját ezúttal is Sebestyén Balázs vezeti, aki barátja, Kabát Peti segítségével más párokat is próbára tesz. A névsort szerda este a Fókuszban fedték fel – írja a Blikk.

  • Törőcsik Dániel, az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, tetoválóművész és párja, Bíró Bea világhírű topmodell
  • Megyeri Csilla influenszer és párja, Zsolt
  • Détár Enikő és kedvese, Kiss Péter
  • Hódi Pamela és Tóth Bence
  • Lotfi Begi és felesége, Réka
  • Zdroba Patrik, az X-Faktor felfedezettje és szerelme, Bettina
  • Madár Veronika színésznő és férje, Landor Richárd, egykori vadászpilóta

A szerelmesek szeptember 19-től hétköznap esténként bizonyíthatják, mekkora köztük az összhang. 

G.w.M.

Bár még csak nyolc hónapja alkotnak egy párt, máris úton van Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M. első közös gyermeke. A rapper és az egykori szépségkirálynő igazi áldásként éli meg, hogy családjuk új taggal bővül.

Ez a baba Isten ajándéka, és nem hiszem, hogy van nálam boldogabb ember a világon. (...) Én az első perctől mindent el tudtam képzelni Edinával. Imádom a kislányomat, a kisfiamat, és imádni fogom a babánkat, a babáinkat is. Merthogy még annyi közös gyermekünk lesz, amennyit a Jóisten szán nekünk

– mondta a rapper a Best magazinnak.

Kulcsár egy esetleges esküvővel kapcsolatban azt mondta a lapnak:

Szeretnénk papíron is egyek lenni, de nem akarunk a baba miatt kapkodni. Nem akarom, hogy elvesszen az egész romantikája, úgyhogy ha sok ügyintézéssel jár is, állunk elébe, hogy az apukája nevét kapja majd a pici

– adott választ a sokat vitatott kérdésre az egykori modell.

(Borítókép: Kelemen Anna, Demcsák Zsuzsa. Fotó: Velvet/Szécsi István, Index/Papajcsik Péter)