Egyre nagyobb divat az utóbbi időben, hogy közismert hölgyek smink nélkül mutatják meg arcukat. Legutóbb Marsi Anikó lepte meg így a követőit.

Nem olyan régen még Tóth Gabi sminkmentes arcáról mutattunk fotót, de előtte Cinthya Dictator, Szabó Zsófi, Görög Zita, Tolvai Reni és Gáspár Evelin is natúr képet posztolt magáról. A trend természetesen nyugaton indult, az olyan sztárok is vakolat nélkül mutatták meg arcukat, mint Ariana Grande, Lindsay Lohan vagy Kylie Jenner. Közülük akadt, akinek ugyan fordítva sült el az akciója, mint azt várta, de legyen bármi is a követők véleménye, a mai világban igazán dicséretes, ha valaki a természetes arcát is bátran vállalja.

A hazai hírességek közül Marsi Anikó, a TV2 Tények hírolvasója tett így legutóbb, fotójával igencsak meglepve a rajongóit. A tévést ugyanis alig lehet felismerni a stúdióban alkalmazott erős sminkje nélkül.

Hello szeptember! Gyere indián nyár* Gyerekek a suliban, én pedig ugyanúgy teszek-veszek, intézkedem, smink nélkül. A nyugalom is csak addig tart amíg reggelizek…”

– írta az ide kattintva megtekinthető képhez Marsi Anikó.

(Borítókép: Marsi Anikó. Fotó: TV2)