Alább áttekintjük, mik derültek ki hazánk hírességeiről, amióta a legutóbbi Hírösszefoglalónkat közöltük. A  legfrissebb, legfontosabb és legérdekesebb híreket szedtük egy csokorba. Tartsanak velünk, hosszú lesz!

Tóth Gabi vállalja smink nélküli arcát

Erős sminkben, de természetes valójában is meg meri mutatni arcát a közösségi oldalán Tóth Gabi, aki szerda reggel látványos fotókkal szemléltette az Instagramján, mekkora ereje van a sminknek. Az énekesnő elárulta: életében az anyai teendők mellett a sminkelés kicsit háttérbe szorult, ezért megragad minden alkalmat, amikor kifestheti magát. Friss posztjában egyúttal kritizálóinak is odaszúrt. Az előtte-utána fotók kísérőszövegében az áll, hogy:

„Azt gondolnánk, hogy milyen uncsi téma már ez a #nomakeup story.. miközben mai napig kapom én is a leveleket, hogy »peeeersze, mert csak full sminkben mered magad kitenni már« és társai... annyira túl vagyok már ezen..

miért ne merném megmutatni?De nagyon szeretek sminkelni és elvarázsol, hogy az arcunkból mennyi mindent lehet apró trükkökkel kihozni! Anyaként pedig sokkal jobban szeretek sminkelni, mivel a hétköznapokban nem ez a legfontosabb Hannika mellett..

szóval mindenki azt tegyen ki, amit akar, azt és annyit mutasson meg amennyire készen áll és ne csesztessük egymást ebben a kemény időszakban, amikor van elég feszkó... én még mindig hiszek az emberekben, szeretem a szépet, jó látni a szép lányokat, mert

belőlem nem vált ki semmi rosszat más szépsége, harmóniája! Kifejezetten jól esik nekem látni a harmonikus és boldog embereket! Semmilyen gombot nem kapcsol be bennem negatív értelemben, ha látok egy nálam jóval fittebb, szebb embert..

értékelem az adottságaimat és hálás vagyok minden hibámért, ami a testemen van.. megdolgoztam értük. én nagyjából minden embert szépnek látok, akiben tükröződik a jóság, a szeretet.. szép napot nektek!”

– fejtette ki az énekesnő.

Zámbó Krisztián kiakadt bevásárlása végösszegén

Bár csak magára vásárolt, rengeteg pénzt hagyott ott a boltban Zámbó Krisztián. Az énekes, aki néhány hete lett szingli, az Instagram-oldalán adott hangot felháborodásának, s egyúttal bevásárlókocsija tartalmát is megmutatta.

Gyerekek, besz*rás. Negyven rugó, és igazából egyedül élek, majdnem hogy. Egyedül is élek, és elmentem bevásárolni kaját. Negyven rongy, szia! Nem mintha spúr lennék, meg lehet van itt egy-két hülyeség, amit vettem, de akkor is. Negyven rongy, b*szd meg! Azt a k*rva!

– fogalmazott Zámbó, aki aztán a 24.hu által szemlézett posztban bocsánatot kért a trágár szavakért.

Egyéb hírek

Berki Krisztián anyja elől titkolják, miért halt meg a fia

Noha már három hónap telt el a tragikus esemény óta, Berki Krisztián édesanyja elől még mindig titkolják, mi okozhatta fia halálát. A Blikk értesülései szerint a médiasztár özvegye, Berki Renáta, azaz Mazsi időközben már meg is kapta halottvizsgálati bizonyítványt, amiből kiderült a halál oka, ám az özvegy senkivel nem osztja meg, mibe halt bele az egykori sportvezető.

Előttem is titkolóznak, miért halt meg a fiam, de nem értem, hogy miért. Pedig szeretném tudni, mi volt a konkrét kiváltó oka a fiam tragédiájának, de még nekem se árulta el senki

– mondta a lapnak Berki Krisztián anyukája, Júlia, aki úgy véli, enyhítene a fájdalmán, ha tudná a fia halálának pontos okát.

Felesége bukkant rá az Emiliónak küldött erotikus tartalmakra

Szemérmetlen rajongó küldött erotikus felvételeket Jellinek Emilnek, azaz Emiliónak. Az intim videókra és fotókra az énekes felesége, Tina bukkant rá, mivel közös e-mail címet használnak. 

Emilnek  több okból is nagy szerencséje van velem. Az első az, hogy én ebben nőttem fel, vagyis tudtam, mivel jár, ha ismert ember van a családban. Végig láttam, mit jelent a rajongás. Amikor összekerültem Emillel, tudtam, kit választok. Tudtam azt is, hogy a rajongói többsége nő, éppen ezért

soha nem voltam féltékeny. Köztünk tizenkét év alatt soha nem volt ebből probléma.

Mi ennyi ideje a nap huszonnégy órájában együtt vagyunk. (...) Mivel közös az email címünk, volt olyan, hogy én nyitottam ki egy üzenetet, de nem nekem címezték és valami olyasmi volt benne, ami mindenképpen 18 karikás tartalom.

Meztelen videók, fürdés közben. Mindjárt szóltam is Emilnek, hogy nézze már meg. Nem nagyon tudtuk, hogy mit kezdjünk vele, mert se benne, se bennem nem indított el semmit. Végül továbbküldtem a férjének

– mondta Emilio felesége a Talk 44 című internetes műsorban, amit a Ripost szemlézett.

Caramel várandós feleségének magas a cukra

Váratlan nehézséget is hozott várandóssága Szilágyi Szilvinek. Molnár Ferenc Caramel és felesége a második közös gyermeküket várják, családjuk egy kisfiúval bővül hamarosan, ám az influenszernél terhességi cukorbetegség alakult ki, ami miatt diétáznia kell.

„Meg akartam várni a mai vizsgálatot és konzultációt az orvosommal, mielőtt mesélek Nektek az elmúlt pár napomról... ugyanis egy kicsit feje tetejére állt az életem. Kötelező vércukor terheléses vizsgálatról van most szó.

Teljességgel lesokkolt az eredmény, ami 8,5 lett! Ez nem kirívóan magas, de nem is kevés! Nem erre számítottam... hiszen Szofival ez a vizsgálat anno tökéletesre sikerült, nem vagyok túlsúlyos, a családunkban egyetlen cukorbeteg sincs és soha életemben nem volt gond a cukrommal! Azonnal elkezdtem egy 180 grammos szénhidrát diétát, vásároltam egy vércukor mérőt amivel napi 6x mértem a cukor szintemet.

Elkezdtem vezetni egy füzetben azt, hogy mit eszem, mennyit és, hogy étkezések előtt-után mennyi a cukor érték a véremben. Az elmúlt pár napban nem voltam itt annyira aktív,

bevallom volt pár mély pontom amikor az állandó számolgatástól és mérésektől kifáradtam mindenhogy, eltört párszor a mécses és sokszor tört rám a sírás, de a férjem mindig megnyugtatott és eszembe jutatta, hogy belejövök ebbe és volt már nehezebb életszakaszunk is.

Aztán ma reggel konzultáltam egy szakemberrel, vittem magammal a kis füzetemet és mosolyogva távoztam a végén! Annyira szépek a mért vércukor eredmények, hogy kiderült hivatalosan nincs semmilyen terhességi cukorbetegségem. Ez a terhelés eredmény egy jel, amire oda kell figyelni, érzékenyebb vagyok a cukortartalmú dolgokra ebben a terhességemben. Szóval most könnyebb a lelkem,

a 180 grammos diétát viszont tartom szülésig és 6 helyett, napi 4x mérek, biztos ami biztos! A babáért mindent! 

– szögezte le Szilágyi.

Tengerésznek állt Megyeri Csilla

Felejthetetlen kalandokban van része Görögországban Megyeri Csillának, aki tengerészként szeli a hullámokat. Az influenszer a fedélzetről üzente meg követőinek, hogyan is telik élete legszabadabb nyaralása párjával.

„Nem gondoltam volna, hogy ennyire megfogjuk szeretni ezt a »tengerész« lifestyle-t. Sejteni sejtettem, mert szeretjük a kalandokat, a komfortzónán kívüli léttel is hamar megtudunk barátkozni, a szabadság érzése pedig leírhatatlan.

Csillagos ég alatt álomra hajtani a fejünket, napfelkeltére ébredni a Jón-tengeren...érintetlenebb partszakaszokat, vadregényes tájakat felfedezni/megcsodálni, vagy csak egyszerűen hallgatni a tenger hullámainak morajlását – ott, ahol és akkor, amikor Te akarod.

Igazából ezek olyan nehezen megfogalmazható élmények... – és az érzés, amit ad... – azt hiszem, ismét gazdagodtunk

– olvasható Megyeri bejegyzésében.

Rácz Jenőék kislánya nagyot nőtt

Legfrissebb Instagram-bejegyzésének tanúsága szerint nehezen érinti az idő múlása Rácz Jenő feleségét, Rácz-Gyuricza Dórát, aki minden pillanatot igyekszik kiélvezni első közös gyermekükkel, Kamillával. Hogy mennyit nőtt a pici, az anyuka az első babaruhával szemléltette.

(Borítókép: Tóth Gabi, Zámbó Krisztián. Fotó: Velvet, TV2)