Lehetséges, hogy – akárcsak a kisbaba – az esküvő is a vártnál kicsit korábban jön?

Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolata rohamléptekben halad, ugyanis még csak pár hónapja, hogy nyilvánosságra hozták a szerelmüket, de a szépségkirálynő már kisbabát hord a szíve alatt.

Bár fogamzásgátló szedése ellenére esett teherbe, Kulcsár úgy véli, egyáltalán nem korai a gyerekvállalás. Nemrég arról is szó esett, hogy a pár később hivatalosan is összeköti az életét. Erről elsősorban azért nyilatkozott az egykori szépségkirálynő, mert azt szeretné, ha születendő gyermeke már G.w.M. vezetéknevét, a Varga nevet kapná. 

Szeretnénk papíron is egyek lenni, de nem akarunk a baba miatt kapkodni. Nem akarom, hogy elvesszen az egész romantikája, úgyhogy ha sok ügyintézéssel jár is, állunk elébe, hogy az apukája nevét kapja majd a pici

– nyilatkozta korábban az üzletasszony. 

Kulcsár a 24 óráig elérhető Instargram-történetében újabb utalást tett az esküvőre, szúrta ki a Blikk. Egy szerkesztett képet osztott meg, amelyen rámontírozta egy menyasszony és egy vőlegény fejére a saját, illetve G.w.M arcát. Talán a lakodalommal épp úgy lepik majd meg a követőiket, mint ahogyan a családalapítással tették?

(Borítókép: Kulcsár Edina a Dancing with the Stars sajtótájékoztatóján. Fotó: Papajcsik Péter/index)