Az X-Faktor új női mentora rengeteg negatív kommentet kapott.

Mi is beszámoltunk róla, hogy Herceg Erika összeveszett Puskás Petivel az X-Faktor legutóbbi válogatóján. Az énekesnőnek nem tetszett, hogy Puskás Peti nem ment fel vele a színpadra táncolni. Ezzel még nem ért véget a balhé: Herceg azt is nehezményezte, hogy mentortársai nem vették védelmükbe, amikor ő nem akarta ropni az egyik versenyzővel. 

Úgy tűnik, hogy az X-Faktor nézőinek nagyon nem volt szimpatikus Herceg Erika viselkedése.

A legtöbben csak hisztinek, vagy megrendezett balhénak titulálták a történteket.

Az ukrán származású énekesnő saját, illetve az X-Faktor közösségi oldalain is rengeteg támadást kapott különböző kommentelőktől.

Nekem Erika eddig nagyon szimpatikus volt, de ezzel a hisztivel nagyon felidegesített és kicsit unszimpatikussá vált, bar nem tudom eldönteni, hogy megrendezett volt-e a »balhé«

– írta egyikük.

Fuu ez az Erika... Amúgy meg ő tolta át a másik oldalra Petit és meg ő pukkadt be, hagyjuk már! Őszinte leszek! Jövőre nem szeretném az X-Faktorban látni!

– fogalmazta meg a véleményét egy másik hozzászóló. 

Volt olyan is, aki felvetette, hogy őt kellene kiszavazni a műsorból, míg néhány néző szerint Herceg csak ráhajtott Puskás Petire. A kritikus kommentek száma ijesztő méreteket öltött.

Na Erika gyorsan leszerepelt. Micsoda hiszti volt ez kérem szépen. Rángatta Petit táncolni, miután többször elutasította látszott, hogy megy fel a pumpa Erikánál, majd robbant a bomba ,mikor Peti el gurult onnan. Micsoda érdekesség, hogy mikor Peti végül csak elkezdett bulizni, tova szállt a harag azonnal rángatózni kezdett. Boginak legyen türelme azt kívánom, mert botrányos hogy rá van állva ez a csaj Petire

– fejtette ki egy néző.

Puskás és Herceg egyébként az adás későbbi részében közösen táncoltak a mentorpulton, majd ki is békültek egymással. 

Herceg azóta nyilatkozott a válogatón történtekről, erről ide kattintva olvashat. 

(Borítókép: Az X-Faktor mentorai. Fotó: Szabó Gábor/RTL)