Varkonyi Andrea (1)

Várkonyi Andrea házassági évfordulót ünnepel és egyéb hírek

2022.09.14. 08:36

A mai nap sem maradhat ki Hírösszefoglaló nélkül.

Várkonyi Andreával kezdjük a sort, aki a TV2 25 éves születésnapja kapcsán adott interjút a Hot! magazinnak. Mint mondja, a televíziónál töltött évek során számos sikerben volt része, emellett a magánéletében is hatalmas változás történt: tavaly szeptemberben hozzáment Mészáros Lőrinchez.

Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált, rövid idő elteltével megkérte a kezem, és én igent mondtam, mert a világ legtermészetesebb dolgának tartottam, hogy összekötjük az életünket.

– mondta korábban a magazinnak Várkonyi. Azóta eltelt egy év, a pár pedig éppen valami izgalmas dologra készül.

Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeleg a házassági évfordulónk! A férjem meglepetéssel készül; azt kérte, hogy azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, úgyhogy valószínűleg tényleg csak aznap fogom megtudni, mivel készül.

– mesélte a lapnak.

Első közös gyermekét várja Szegedi Fecsó és menyasszonya, Géczi Bea. A kismama már a 8. hónapban van.

Nem volt tervezett, de nagyon örülünk neki. (...) Nem is mertem beleélni magam, amíg nem voltam túl a 3. hónapon. (...) Próbáltuk titkolni babonából, egyedül anyukám tudta. Attól féltem, ha kitudódik, sok rosszindulatú kritikát fogok kapni. Nem akartam kitenni magam az idegeskedésnek a terhességem alatt.

– magyarázta a lapnak Géczi. aki kisfiúval várandós.

A Blikk azt írja, hogy Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi új kapcsolatban lehet. A lap névtelen szemtanúkat szólaltatott meg, akik többször is látták egy férfival, akit Zoltánnak hívnak.

sikeres üzletember, van egy jól menő vállalkozása. Már korábban is ismerték egymást Mazsival a közös barátaiknak köszönhetően. Hónapok óta együtt vannak, Zoltán rengeteget segített neki a gyászban és az újrakezdésben.

– mondta a lapnak egy névtelen forrás.

Gelencsér Tímea az Instagram-oldalán, egy videóban osztotta meg, hogy a munka mellett újra visszaül az iskolapadba: a modell a Pázmány Péter Katolikus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakára jár majd.

Sári Évi nemrég ünnepelte a születésnapját. Éppen a baráti vacsorára sietett, amikor egy dugóban hátulról nekiütköztek.

Új autóm van, a kis szerelmem. Fájt, hogy kisebb kár keletkezett a hátulján. A legjobban a középső autót sajnáltam, amely jobban megrongálódott, ráadásul egy mozgássérült fiú az érintett, aki autóval jár dolgozni. A harmadik felet győzködni kellett, hogy elismerje a hibáját. Két óráig tartott, amíg rendőrt hívtunk, kitöltöttük a papírokat, és a kárszakértő felmérte a keletkezett bajt.

– mesélte a Hot! magazinnak a színésznő.

(Borítókép: Várkonyi Andrea Fotó/TV2)