Idén ősszel elindul a Való Világ powered by Big Brother című beköltözős reality show 11. évada. A műsorvezetők neve egyelőre még nem derült ki, azonban a korábbi évadok alapján összeszedtük, kik jöhetnek szóba. A negyedik széria kivételével minden alkalommal két személy vezette eddig a műsort.

Puskás Peti

Korábban is volt rá példa, hogy Puskás két műsort is vezetett  párhuzamosan, így a nemrég indult X-faktor nem okozhat neki problémát egy újabb feladat elvállalásában. Az előző két évad során is az énekes kíséretével követhették nyomon a tévénézők a villalakók mindennapjait.

Nádai Anikó 

Való Világ negyedik évadában szereplőként tett szert ismertségre, az előző három évadot pedig már maga Nádai Anikó vezette. 2011-ben a BeleValóVilágban is őt láthatták a tévénézők. Nádai második gyermeke, Alex lassan két hónapos lesz, és a műsorvezető nyilatkozata alapján csakis kisfiától teszi függővé visszatérését.

Istenes Bence

Istenes Bence zsinórban három évadon keresztül vezette a műsort, azonban jelenleg a Tehetség első látásra című show házigazdája. Kérdéses, hogy ennyi idő után elvállalná-e újra a Való Világ vezetését is.

 Schumacher Vanda

Meglehet, hogy a csatorna ismét a BeleValóVilág című háttérműsorból helyez át valakit a főműsor élére, ahogy az Nádai esetében is történt. A tizedik évad mellékműsorát Gáspár Győző mellett Schumacher Vanda vezette. A 24 éves színésznőt legelőször az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban láthatták a nézők.

Ön szerint ki a legesélyesebb a Való Világ 11 műsorvezetésére?

(Borítókép: Nádai Anikó, Istenes Bence. Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Bodnár Patrícia/Index)