Bár Berki Krisztián özvegye továbbra sem erősítette meg, hogy új párja van, közösségi médiában azonban újabb pletykák kaptak szárnyra.

Ahogy korábban a Velvet is beszámolt róla, Berki Renátát, azaz Mazsit az utóbbi időben többször is lencsevégre kapták egy titokzatos férfival, akit sokan a párjának gondolnak. Úgy tudni, az influenszer néhány hónappal ezelőtt került közel a vidéki egyedülálló édesapához, Zoltánhoz.

A férfiról azóta több újságcikk is megjelent, miután a párt együtt látták távozni a reptérről. Az ismeretlen udvarlóról eddig csupán azt lehetett tudni, hogy Berki egyik barátja, aki luxusautók kereskedésével foglalkozik. Nemrég Zoltán édesanyja is reagált a fia és Berki Mazsi kapcsolatát firtató kérdésekre – szúrta ki a 168 óra

A hozzászólásban arra válaszolt, hogy fia vajon vágyik-e a hírnévre, ami ezzel a kapcsolattal minden bizonnyal együtt fog járni.

Nem vágyik erre, hidd el. Ő nem ez a kategória. Kinek hiányzik, hogy folyton csámcsogjanak rajtad?

– válaszolta az édesanya, aki egy másik kérdéssel kapcsolatban is kifejtette a véleményét, amely fia korábbi párkapcsolati státuszára vonatkozott.

Ő még nős soha nem volt. A bizniszhez erre nincs szüksége, azt gondolom

– szögezte le.

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: TV2/Sajtószoba)