A hazai bulvárújságok szerint egyre több jel utal arra, hogy egyre komolyabbra fordul Berki Renáta, azaz Mazsi kapcsolata titokzatos párjával. A hírességet, akit a Dancing With The Stars idei szériájában is láthatunk majd, vasárnap kora délután ismét lencsevégre kapták az üzletemberrel: a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren örökítették meg őket.

Úgy hírlik, hogy májusban elhunyt médiasztár, Berki Krisztián özvegye néhány hónappal ezelőtt került közel a vidéki egyedülálló édesapához, Zoltánhoz. A Blikk szerint a hirtelen jött külföldi kirándulás is arra utal, hogy a sikeres vállalkozó a tenyerén hordozza Berki Mazsit.

Elég feltűnő volt, amikor az a hatalmas kék G-Mercedes leparkolt, rögtön felismertem az autót. Mazsi és egy izmos férfi szállt ki belőle. Berki özvegyével volt a kislánya is. Nagyon jó kedve volt, láthatóan ki van virulva, a férfi a derekát is átkarolta, úgy tűnik, tökéletes a harmónia, nagy a szerelem. A 2-es terminálhoz igyekeztek, együtt csekkoltak be és utaztak el valahová

– súgta meg a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő szemfüles olvasóriporter. A reptéren készült felvételeket akkor láthatja, ha ide kattint.

A titokzatos férfiról úgy tudni, hogy Berki Mazsi néhai férjének egyik ismerőse. A Blikk információi szerint a hírességet valószínűleg szerelme segítette hozzá, hogy egy AMG G63 luxusautóval járhasson, amely megközelítőleg 75 millió forintba kerül.

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: TV2)