Hírösszefoglalónkban még: gyermeke miatt Aurelio hamarabb szabadulhat, Som-Balogh Edina még mindig bombaformában van.

Nyerő Páros

Már a beköltözés napján feszültség alakult ki Tóth Szabi (Muri Enikő párja) és Tóth Bence (Hódi Pamela férje) között a Nyerő páros című műsorban. Tóth Bence felvetette, hogy ilyen jellegű műsorban még egyikőjük sem szerepelt korábban, mire a Sugarloaf zenésze hosszan kiosztotta a férfit.

Amikor te egy éves voltál, még nem is húzogattad a csattogós lepkét, én akkor már fent álltam a színpadon

– mondta Tóth Szabi. Tóth Bence később a kameráknak elárulta, hogy ő szinte semmit sem tudott a zenész munkásságáról.

Shane Tusup

Az úszóedző elhagyta az országot és Velencébe utazott. Elvitte magával az édesanyját is, akinek régi vágya volt ismét eljutni Olaszországba, szúrta ki a Bors.

Születésem előtt édesanyám egyik kedvenc útja Velencébe, Olaszországba vezetett. Most több, mint 35 évvel később, végre lehetőségem nyílt meglepni őt egy hétvégi kirándulással, hogy újra átélhesse e város varázsát!

– írta Instagram-bejegyzésében Tusup.

Aurelio

Ahogy korábban a Velvet is beszámolt a hírről, a jelenleg börtönben ülő Aurelio édesapa lett. Az egyéjszakás kalandból született kisbaba már kilenc hónapos. Egy jogi szakértő elárulta a Borsnak, hogy a megváltozott személyi körülmények nagy befolyással lehetnek Aurelio ítéletére is.

Nagy eséllyel megkaphatja például börtönbüntetésének harmadolását, amely a maximálisan megkapható kedvezménynek számít. Ez azt jelenti, hogy a kapott 3 év 6 hónapos, emberrablásért és drogbirtoklásért rá kiszabott börtönbüntetését lecsökkenthetik 2 év 4 hónapra, amiből az egykori Való Világ nyertes már hét hónapot letöltött. Vagyis az is előfordulhat, hogy Aurelio 2024 nyarán már személyesen is találkozhat gyermekével.

Som-Balogh Edina

Bár a Barátok közt egykori sztárja már kétgyermekes édesanya, még mindig bombaformában van. Korábban Miss Word Hungary volt, nemrég pedig a modellként kezdett el tevékenykedni. Som-Balogh életében fontos szerepet foglal el a sport, rendszeresen fut és táncolni is jár.

(Borítókép: Tóth Bence és Hódi Pamela/Shane Tusup. Fotó: RTL sajtóklub/Kovács Tamás, MTI )