Horváth Boldi és felesége a válás mellett döntöttek.Bár az énekes nem akarta, hogy kisfia elvált szülők gyermeke legyen, végül belátta, hogy jobb, ha külön utakon folytatják.

Korábban már a Velvet is beszámolt róla, hogy Horváth Boldi a nyilvánosság elé tárta a jelenleg is zajló válását. A Kelemen Kabátban nevet viselő együttes frontemberének egyik legújabb dalát is a magánéleti válsága ihlette.

Horváth a Tények Plusznak mesélt megromlott házasságáról, és elárulta, hogy már két éve külön él a feleségétől. A híresség szerint ugyan nem volt sok közös bennünk fia édesanyjával, mégis nehezen szakadtak el végleg egymástól. Horváth már a Sztárban Sztár forgatásának ideje alatt szerelmi gondokkal küzdött, azonban ebből a nézők mit sem láttak.

Az egyikük mindig benne akart maradni, a másik pedig kilépni. Ezt így adogattuk folyamatosan, amikor a Sztárban Sztár zajlott, akkor viszonylag már nyilvánvaló volt ez a dolog. Akkor már közeledtek az álláspontok.

– magyarázta az eladóművész.  

Főképp hétéves kisfiuk miatt maradtak ilyen sokáig együtt, mivel egyikőjük sem akarta, hogy gyermekük csonka családban nőjön fel.

„Amellett, hogy tényleg fantasztikus embernek gondolom ezt a nőt, mint mondjuk haver vagy barát, de úgy azért kettőnkben nem volt túl sok közös, sosem. Valószínűleg, hogy

ha nem történik meg ez a gyermekáldás, akkor mi sok időt nem töltöttünk volna együtt.

(…) Nem egy tervezett gyerek volt, és eléggé hamar született. Sajnos az ilyen helyzetekben elég nagy a kockázat, hogy az ember még nem ismeri annyira a másikat, és úgy igazán a mi kettősünk sosem működött"

vallotta be az énekes, aki 2017 áprilisában nősült meg.

 (Borítókép: Horváth Boldi Fotó: TV2 Sajtóklub)