Hírösszefoglalónkban még: ez volt Ördög Nóra legnehezebb televíziós pillanata,  Sarka Kata különleges ajándékkal lepte meg Vajna Tímeát.

Tóth Andi

Az énekesnő állapotáról tegnapi hírösszefoglalónkban adtunk hírt, miszerint 41 fokos lázzal küzd. Tóth már szeptember közepén is betegség miatt  mondta le két koncertjét , akkor kimerültségre hivatkozott. Az előadó   egészsége továbbra sem javul, jelenleg egy barátnője ápolja őt, akinek  Tóth az Instagram-oldalán fejezte ki háláját.

Vajna Tímea

Vajna Tímea nemrég töltötte be 40. életévét. Az üzletasszony egy rövid videót is megosztott az Instagram-oldalán születésnapja alkalmából. Barátaitól és ismerőseitől számtalan virágcsokrot kapott, amelyeket szintén megmutatott a nagyvilágnak egy 24 óráig elérhető történetben. A csokrok között rejtőzött Sarka Kata ajándéka is, aki igazán különleges virágokkal lepte meg a születésnapost.

Ördög Nóra

Korábban már a Velvet is beszámolt róla, hogy 25. születésnapja alkalmából a TV2 egy rendhagyó adással készült a nézőknek. A nosztalgikus sorozatban Ördög Nóra elárulta, hogy annak idején igencsak meghökkentő pillanatokban részesítette őt Kautzky Armand a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban. A színész nem némította le a telefonját, majd amikor az megcsörrent ő pedig felvette, nemes egyszerűséggel csak annyit mondott:

a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető.

Berki Mazsi

Berki Mazsi egyre többször jelentkezik be követőinek Instagram-történetben az utóbbi időben. A Blikk beszámolója szerint folyamatosan hírt ad arról, hogy hol jár és mit csinál. Így tett legutóbb, amikor az adakozás fontosságára hívta fel a figyelmet. Mint mondta: édesanyja példája nyomán amikor csak teheti, segít a rászorulókon.

„Volt olyan, hogy elmentem bevásárolni, és csak kettő kiflit tudtam adni segítségképpen, és volt, amikor ennél sokkal többet... Azt gondolom, hogy ezt a sok jót az élet egyszer úgyis visszaadja nekünk, ezt én tapasztalom is" – jegyezte meg mosolyogva a Dancing with the Stars leendő szereplője.

(Borítókép: Tóth Andi és Berki Mazsi. Fotó: Szollár Zsófi/Index; TV2)