Hírösszefoglalónkban még: Kajdi Csaba beszólt G.w.M-nek, Berki Mazsi új vállalkozást indított.

Harsányi Levente

A műsorvezető nehéz időszakon megy keresztül: édesanyja halála beárnyékolja a mindennapjait.

Számomra a humor az, ami a legtöbbet segít a nehézségek átvészelésében, illetve az, hogy az élet azon pillanataira koncentrálok, amelyeknek tudok örülni, amelyek boldoggá tesznek.

– nyilatkozta Harsányi a Hot! Magazinnak. A műsorvezető nehezen birkózik meg a gyásszal, ugyanis nemrégiben vesztette el édesapját is. Vele még lehetősége volt egy utolsót beszélgetni, azonban édesanyja esetében ez nem adatott meg neki. Az utolsó közös emléke az anyukája születésnapja.

Számomra ez a közösen átélt, boldog élmény az, ami a tőle való elköszönést szimbolizálja

– mondta a rádiós, aki csak azt sajnálja, hogy gyerekei nem töltöttek elég időt a nagymamájukkal. 

,,Az egyetlen, amit igazán bánok anyukámmal kapcsolatban, az, hogy nem tudott elég időt együtt tölteni az unokákkal. Az utóbbi időszak számtalan dologra ráébresztett, és talán az a legfontosabb üzenet, amit szeretnék eljuttatni az emberekhez, hogy nincs az a munka agy pénz, amiért megérné, hogy elhanyagoljuk a családunkat”

Balázs Andi

A színművésznő a Hot! Magazinnak nyilatkozott arról, hogy mindig igyekszik segíteni a bajba jutottakon. Balázs Andi nem képes ölbe tett kézzel nézni, ha valakit bántanak, zaklatnak. Ilyenkor lehetőségeihez mérten fellép az agresszorral szemben. Elmesélte, hogy volt olyan eset, amikor emiatt egy pofonnal jutalmazták a nyílt utcán. 

„Egy alkalommal az utcán szembesültem azzal, hogy egy férfi ököllel ütötte a kutyáját. Odamentem, próbáltam jobb belátásra bírni:

Ugyan mit tett ez a kutyus, hogy ezt érdemli?

A reakció azonnali agresszió volt: én is kaptam egy pofont. De nem bántam. Intézkedtem, és később az állatvédők el is vették tőle az állatot. Máskor vidéken néztem be egy kerítésen, ahol valaki a kutyáját rugdosta, akkor felemeltem a hangomat. Utánam is jött, de nem esett bajom”

Kajdi Csaba

Az influenszer köztudottan nem rejti véka alá a véleményét. Ezúttal G.w.M-be szállt bele, amiért nincs érettségije – szúrta ki a Blikk. Kulcsár Edina és párja hamarosan a TV2 Párharc című műsorában fog együtt szerepelni, amiről Cylának is megvan a véleménye. Kajdi az autójában ülve videózott, amikor elhajtott a Párharc plakátja mellett és közben elárulta véleményét a rapperről. 

Dzsiwidzsim meg Edi, fuh te, óriási! Na, anyukám, látod, nem kell befejezni az iskolát, máris a tévében vagyol, mész a Párharcba... Jópofa vagy! Sanyika, te már túlképzett vagy ahhoz, hogy ebben a műsorban benne legyél, de nem is leszel

– intézte szavait Kajdi a kutyához, Sanyikához, aki mindeközben a hátsó ülésen relaxált.

Berki Mazsi

Berki Krisztián özvegye új vállalkozást indított. A hírek szerint az egykori celeb tetemes adósságot hagyott hátra maga után, így Mazsinak új bevételi forrásokat kellett találnia. 

Az interneten elérhető Opten cégadatbázis szerint júniusban Berki Mazsi bejelentett egy új, webshopot üzemeltető céget, amelyet ő, illetve a társa, Berki Krisztián egykori barátja és üzletfele alapítottak – írta a Blikk saját információira hivatkozva. Az internetes áruházban mindenféle lakberendezési és kreatív tárgyak, gyermekjátékok, valamint karácsonyi dekoráció is helyet kaphat. 

(Borítókép: Harsányi Levente, Balázs Andi. Fotó: Zih Zsolt/MTI, karinthyszinhaz.hu)