Terápiaként tekint a Dancing With The Stars című showműsorban való szereplésre Berki Renáta, azaz Mazsi, aki rendkívül nehéz időszakot tudhat maga mögött. A híresség idén május elején  veszítette el férjét, az egykori sportvezető Berki Krisztiánt, mely tragédia után csak nehezen kezdett új életet.

Bár tisztában volt azzal, hogy a megosztó médiasztár özvegyeként sokan kritizálják majd, mégis bátran igent mondott a TV2 felkérésére. 

„Krisztián halála után mélyponton volt az életem. Kerestem valamit, amibe kapaszkodni tudok, ami leköt; ahol nem kell gondolkodnom, ami eltereli a figyelmemet – és jött a Dancing. Berki Krisztián feleségeként nem volt kérdés, hogy az emberek ítélkezni fognak felettem. (...) Amilyen lelki státuszban vagyok, azt gondolom, hogy ez nekem nagyon sokat fog adni. Mondhatom azt is, hogy ez a műsor számomra egy terápia, ahol a lelkemet, a szívemet a tánccal együtt fogom gyógyítani. (...)

Nagyon nehéz új életet kezdeni, nagyon nehéz levetkőzni magunkról azt, amilyen ruhát, amilyen szerepet ránk öltöttek, Hoztam egy döntést, hogy a magánéletemet a jövőben soha nem fogom kiteregetni. A múlt az a múlt, a múlt megtörtént

– magyarázta Berki Mazsi, hozzátéve, reméli, hogy a műsor által az emberek még jobban meg tudják ismerni valódi énjét.

Bonyhádi Ferenccel közös első produkcióját itt is megtekintheti:

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: TV2)