Mai hírösszefoglalónkban még: Berki Mazsi ismét üzent a követőinek, Gáspár Győző elsírta magát a családja helyzete miatt.

Berki Krisztián

A néhai médiaceleb édesanyja, Júlia asszony komoly döntést fontolgat. A gyászoló édesanya szerint fia özvegye, Berki Mazsi a temetés óta egyszer sem volt kint Berki Krisztián sírjánál. Júlia asszony állítja, ha nem lenne tőle száz kilométerre a temető, ahol fiát örök nyugalomra helyezték, akkor naponta kimenne hozzá.

Az édesanya azt fontolgatja, hogy újratemettetné fiát szülővárosában, Tatabányán, és akkor mindig meg tudná őt látogatni.

Ez az elképzelés azonban Mazsi nélkül megvalósíthatatlan, a hatályos jogszabályok szerint ugyanis csak az özvegy dönthet erről.

Nem szeretnék erről beszélni. Még nincs itt az ideje. Sajnos 

– mondta Júlia asszony a Borsnak, majd megerősítve a lap értesüléseit azt felelte:

Mazsi nélkül nem tehetünk semmit.

Szorcsik Viki

Pár hete röppent fel a hír, miszerint Szorcsik ismét szingli, azonban a színésznő ezt cáfolva kijelentette: továbbra is egy párt alkot Szabó András Csutival. A páros a TV2 Farm VIP című műsorában ismerkedett meg, ahol egyből szimpatikusak lettek egymásnak.

Ismerkedünk továbbra is. Engem erről nem kérdezett meg senki, ahogy arról sem, igaz-e, hogy együtt vagyunk.

Ami nem baj, mert a magánéletem igazából csak rám tartozik. Őszinte ember vagyok, a kapcsolatunkat nem titkoltam soha, megjelentünk már együtt is, de nem tartom elsődlegesnek, hogy ezzel szerepeljek a sajtóban, azt inkább meghagyom másnak. Nem szeretek kapkodni, soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő" – fogalmazott a színésznő a Borsnak.

Gáspár Győző

Korábban már a Velvet is beszámolot róla, milyen nehéz kihívásokat állít az Ázsia Expressz című műsor a játékosok elé. Így történt ez a legutóbbi adásban is, amikor Gáspár Győzőéknek pénz és telefon nélkül kellett szállást találniuk egy éjszakára.

A házaspárnak meg sem fordult a fejében, hogy azon az estén egy ötcsillagos hotelszobában hajtják majd álomra a fejüket, méghozzá teljesen ingyen. Gáspár a könnyeivel közküdte mondta el a kameráknak, mennyire meglepődött a helyiek kedvességén es segítőkészségén.

Berki Mazsi

Berki Mazsi az utóbbi időben tudatosan kevesebb dolgot oszt meg a magánéletéről, mint korábban. A fiatal édesanya kap hideget-meleget a Dancing with the Stars című műsor miatt, illetve egykori anyósával sem rendeződött még a viszonya. Mint azt már fentebb is írtuk, folyamatos konfliktusokba ütközik Berki Krisztián édesanyjával.

Az igazság az emberi élet legkínzóbb érzése, mert mindenkinek mást jelent

– idézte Lucius Annaeus Seneca római filozófust egy posztjában Berki Mazsi.

(Borítókép: Fotó:)