Mesterséges intelligencia segítségével megmutatták, hogyan nézne ki a Kardashian-Jenner család, ha nem feküdtek volna soha kés alá.

Az ausztrál Vandahood Live nevű TikTok-csatorna elkészített egy videót, melyen az látható, hogyan néz ki ma, illetve hogyan nézne ki beavatkozások nélkül Kim Kardashian, Kylie Jenner, Khloe Kardashian, Kris Jenner vagy Kourtney Kardashian. Íme:

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound - VandahoodLive

A csatorna egyik kreátora elmondta, hogy egy teljes hétig készítették a felvételt, és a család minden tagjánál más-más megközelítést kellett alkalmazniuk. A bejegyzést már több mint 2,5 millióan nézték meg a TikTokon.

A mesterséges intelligencia világa lehetővé teszi olyan dolgok létrehozását, melyek néhány éve még lehetetlenek voltak. Minden hónapban megjelenik egy új eszköz, amely hihetetlen dolgokra képes.

– nyilatkozta az egyik alkotó.

(Borítókép: Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner és Kylie Jenner Fotó: Steve Granitz/Getty Images Hungary)