Kevesebb mint fél évvel ezelőtt adott életet első gyermekének, ám máris kirobbanó formának örvend Kocsis Korinna. Az egykori szépségkirálynő, aki 2009-ben elnyerte a Miss Earth Hungary címet, azt mondja: nem sanyargatta magát, hogy visszanyerje szülés előtti alakját, a pluszkilóknak mégis hamar búcsút inthetett.

„A baba érkezése után hamar lementek a pluszkilók. Ez biztos annak is köszönhető, hogy a várandósságom alatt végig sportoltam, még a szülés előtti napon is. Most is mozgásban vagyok, hiszen a már több mint hétkilós kisfiamat egész nap karban hozom-viszem. Ez bőven elég edzés” – nyilatkozta a Blikknek a modell, aki anyai teendői mellett a munkába is visszatért.

„Korábban nehezemre esett előre tervezni, de egy pici mellett nem lehet elúszni. Amikor alszik, akkor tudok magammal foglalkozni, illetve az otthoni teendőket ellátni. Mostanra ez jól beállt.

Dolgozni is elkezdtem, volt már fotózásom azóta. Ilyenkor a kisfiamra az anyukám vigyáz.

Folyamatosan küldi a képeket, de így is félóránként felhívom őt, hogy mi újság. A gondolataim ilyenkor is szinte csak otthon járnak. Nehéz még fejben elszakadnom a gyermekemtől, de szeretnék részben visszatérni a munkába egy-egy fél nap erejéig” – mesélte a lapnak.

(Borítókép: Kocsis Korinna. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)