Nem takargatja szülés utáni alakját Kocsis Korinna, aki két, fehérneműs tükörszelfivel szemléltette az Instagram-oldalán, mennyit változott a teste az elmúlt néhány hét során. A Life TV korábbi műsorvezetője hat héttel ezelőtt, május 11-én adott életet első gyermekének, egy csodás kisfiúnak, akire élete legszebb ajándékaként tekint.

Az egykori szépségkirálynő azt mondja, meglátása szerint erre a nyárra nem jött össze neki a beach body, hiszen most kisfia számára a legfontosabb. Nem is görcsöl rá arra, hogy visszanyerje szülés előtti alakját: nem diétázik, sőt, a szoptatás miatt sokkal többet eszik, mint korábban.

Szülés előtt hat nappal és szülés után hat héttel. (65 kg-56 kg) Idén nincs „beach bodym”, de van egy csodás kisfiam. Hihetetlen a női test, hogy mekkora változáson tud átesni. Kilenc hónap alatt az egész szervezet átalakul és azt szolgálja, hogy biztonsággal fejlődjön a magzat. Közel két hónap telt el a szülés óta és szépen lassan elkezdett visszarendeződni a testem. Nem diétázom, sőt, a szoptatás miatt többet eszem mint korábban. Biztosan köszönhető a genetikának, de sokat számít, hogy évek óta egészségtudatosan élek és sportos életmódot folytatok

– fogalmazott az egykori szépségkirálynő, akit követői nem győztek dicsérni. 

Az elmúlt években számos híres és civil édesanya osztotta meg testével kapcsolatos tapasztalatait-gondolatait a különböző platformokon. Nemrég például Rácz Jenő feleségéről, Rácz-Gyuricza Dóráról is írtunk, aki Kocsis Korinnához hasonlóan, szintén fehérneműben mutatta meg szülés utáni alakját. Az újdonsült anyuka úgy fogalmazott: nem marcangolja magát, rengeteg ideje van még arra, hogy Spartacus üzemmódra kapcsoljon és visszanyerje szülés előtti alakját.