A jövő héten már élő adással jelentkező X-Faktor női mentoráról, Herceg Erikáról igen megosztó véleménnyel vannak a nézők.

Az Ukrajnában és Oroszországban is népszerű énekesnő, aki az eddigi adásokban bátran hangot adott nemtetszésének, többször is komoly vitába szállt mentortársaival – Gáspár Lacival, Puskás-Dallos Petivel és ByeAlexszel –, ám az énekesnő nem csupán konfliktusaival kavarja fel az állóvizet. A Via GRA formáció egykori tagja azzal is sokakat megdöbbentett, amikor kijelentette:, hogy nem veti meg a botox-kezeléseket, sőt: pikáns képeivel is tele van az internet. 2012-ben a Playboy ukrán verziójának novemberi számában szerepelt.

Régi képein sokan rá sem ismernek a kárpátaljai énekesnőre. Egy csaknem tíz évvel ezelőtti felvételről cikkez most az nlc.hu is. Herceg még 2013-ban vett részt a Khochu v Via Gru című műsorban, amelyet végül Anasztaszija Kozshevnyikovával és Misha Romanovával együtt meg is nyert. Hárman az ukrán Nu Virgos lánycsapatként folytatták a karrierjüket, Herceg azonban hét év után úgy döntött, szólókarrierbe kezd.

Így nézett ki akkoriban:

S így néz ki most:

Ön szerint sokat változott Herceg Erika az elmúlt 9 évben?

(Borítókép: Herceg Erika. Fotó: RTL Klub/Szabó Gábor)