Hírösszefoglalónkban olvashat még Cicciolina szerelmi életéről is. 

Hajdú Péter

A műsorvezető a Hot! Magazinnak árulta el, hogy párjával, Láng Eszterrel szeretnének összeházasodni. Egyelőre konkrét terveik nincsenek, ám egy biztos: a nagy nap jövő tavasszal lesz. 

Gondolkodni sincs időnk, de jövő tavasszal megejtjük az esküvőt, összeházasodunk! Még sehol nem tartunk a szervezéssel: magunkat ismerve, valószínűleg két héttel előtte fogunk nekiállni.

– kezdte a lapnak Láng. 

“Helyszínt sem néztünk még. Annyit tudok, hogy közepes létszámmal tervezünk: 80-110 főre gondoltunk, ez a család és a barátok nagy része. Nagy elképzelések nincsenek, csak azt szeretnénk, hogy stresszmentes legyen, el tudjuk engedni magunkat, és maradandó élményeket gyűjtsünk. Messzi nászútra nem tudunk menni Domi nélkül, de nagyon vágyom egy közeli, meghitt helyre, ahol ismét kettesben lehetünk.”

Mohamed Fatima

Az énekesnő a Hot! Magazinnak mesélt gyerekkori megpróbáltatásairól. A magyar édesanyjától és egyiptomi édesapától származó Fatima sokat szenvedett gyerekkorában mostohaapja mellett. Miután Fatima szüleinek viszonya megromlott, elváltak. Édesanyja ezután hamar újraházasodott, ám a férfi erőszakosan viselkedett velük. 

Hamarosan elkezdődött a fizikai és lelki terror, amiben 19 évig élt anyukám. Először engem vert a mostohám, aztán őt is. Hol elköltöztünk, hol visszavitt minket. Akkoriban nem nagyon esett szó a családon belüli erőszakról, nem volt, aki megvédjen minket 

– nyilatkozta gyerekkoráról az énekesnő.

Aki ilyen körülmények között él, az elveszíti a józan ítélőképességét, és nem tudja, hogy bántalmazott. Akkor váltam ételfüggővé, azzal vigasztaltam magam 

– vallotta be Fatima. 

Cicciolina

Staller Ilona már 70 éves, de elmondása szerint továbbra sem keresi kétségbeesetten a szerelmet. A korábbi parlamenti képviselő és pornószínésznő nem érzi magát magányosnak. Noha már több éve nincs párkapcsolata, rengeteg barátja van, akikkel beszélget, és sokat utazik. 

Egyelőre nem vagyok keresőben: ha fogok találni, oké, ha nem, azt is túlélem

– mondta Cicciolina a Hot! Magazinnak

(Borítókép: Hajdú Péter Fotó: Life Tv)