Már egy ideje pletykálták, hogy zátonyra futott a házasságuk.

A világsztár amerikaifocista, Tom Brady és felesége, Gisele Bündchen pénteken bejelentették, hogy 13 év házasság után elválnak – számolt be a CNBC. Bár már korábban felröppent a hír, hogy egy ideje külön élnek, mindezt csak tegnap erősítették meg hivatalosan. Az egykori szerelmesek egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben beszéltek a válásukról. A Telex mindkét bejegyzést lefordította. 

„Sok hálával az együtt töltött időért, Tom és én békésen véglegesítettük a válásunkat. Az én prioritásom mindig is a gyermekeink voltak és lesznek, akiket teljes szívemből szeretek. Folytatjuk a közös szülőséget, hogy megadjuk nekik azt a szeretetet, gondoskodást és figyelmet, amit nagyon megérdemelnek.

A döntés, hogy véget vetünk egy házasságnak, sosem könnyű, de mi eltávolodtunk egymástól,

és bár természetesen nehéz ilyesmin keresztülmenni, áldottnak érzem magam az együtt töltött időért, és csak a legjobbat kívánom Tomnak. Kérem, hogy a magánéletünket tartsák tiszteletben ebben az érzékeny időszakban” – írta Gisele Bündchen. 

Brady pedig úgy fogalmazott:

„Hosszas mérlegelés után jutottunk arra a döntésre, hogy véget vetünk a házasságunknak. Ezt megtenni természetesen fájdalmas és nehéz, mint ahogy sok más embernek is az, akik nap mint nap ugyanezen mennek keresztül szerte a világon. Mi csak a legjobbat kívánjuk egymásnak, miközben folytatjuk életünk még megírásra váró új fejezeteit.”

(Borítókép: Tom Brady és Gisele Bündchen. Fotó: Michael Loccisano/Getty)