A stylist korábban Pápai Joci és Majka legújabb dalát kritizálta.

Mint arról korábban a Velvet is beszámolt, Majka és Pápai Barokk címmel adta ki legújabb dalát, amelynek a dalszövegét, a videóklipjét, sőt a dal címét is erősen kritizálni kezdte Lakatos Márk. A stylist úgy vélte, a számnak semmi köze nincs a barokkhoz, mint művészettörténeti korszakhoz.

Lakatos nem fékezte magát: szerinte Pápai elfuserált gregoriánutánzatokat énekelt, a klip pedig olyan, mintha a Robin Hood, a tolvajok fejedelme című film olcsó utánzata lenne. A kritikára később Majka, majd Pápai is reagált, cinikusan megjegyezve, hogy biztosan sokan megnézik majd Lakatos új, like-vadász videóját.

Az RTL Reggeli műsorvezetője azóta megbánta néhány kijelentését, ezért újabb TikTok-videóban kért elnézést a szerzőktől.

Ide figyelj, drága Pápai Joci! Megkaptam az üzenetedet, és azt kell mondjam, tényleg nem kell, hogy magyarázkodjál! Zenészként olyan zenét írsz és annak olyan címet adsz, amilyet akarsz. Én pedig olyan véleményt mondok róla, amit én gondolok. Hallgatva, tényleg felfedezhetők benne a klasszikus zenei elemek, úgyhogy el tudom fogadni, hogy te ez alapján nevezted el a dalodat. Attól függetlenül, hogy a videóklippel kapcsolatos véleményemet nagy részben fenntartom, azt elismerem, hogy elhamarkodottan és arrogánsan mondtam rólad azt, hogy neked fogalmad nincs, mit jelent az, hogy barokk. Ezennel ezért a kijelentésemért bocsánatot kérek

– mondta Lakatos Márk a videóban. 

@lakatosmarkstyle Jocikám! Éljen a #barokk #papaijoci #csillagszoro #magyartiktok #nekedbe #foryouba #fy #fyp #nekedbeszeretnémlátni ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

(Borítókép: Lakatos Márk. Fotó: Udvardi Attila/Index)