BB Évi, azaz Párkányi Éva 20 év nyerte meg a Big Brother című műsor 16 millió forintos fődíját. Az egykori győztes állapotáról ritkán érkeznek friss hírek, most azonban egy ismerőse mesélt Párkányi mindennapjairól.

A kaposvári nő életét az elmúlt években egy ország figyelte. Bár sokan drukkoltak neki, próbáltak segíteni, az élete nem úgy alakult, ahogy szerette volna: alkohol- és drogproblémái voltak, így 2005-ben már elmegyógyintézetben kezelték, 2009-ben pedig skizofréniát diagnosztizáltak nála. Négy évvel ezelőtt ez a kép készült róla. 

BB Évi jelenleg egy pszichiátriai intézményben lakik, ahol 24 órás felügyelet alatt áll. Egy ismerőse a Borsnak mesélt arról, milyen állapotban van.

„Néha vannak rosszabb napjai, de ezek ellenére javult az állapota. Tény, volt időszak, amikor még féltek tőle az ápolók, mert agresszívabb volt, de ez nem csoda, hiszen komoly skrizoféniával vitték be az intézménybe. Szomorú tény, de ő már soha nem jöhet ki az intézményből. Jelenleg neki ez a legjobb hely, ahol lehet. Kétlem, hogy bárhol máshol megkapná azt a figyelmet, amire igazán szüksége van”

– mesélte a neve elhallgatását kérő illető a lapnak. Íme egy videó, melyben benne van az a jelenet, amikor Párkányi megnyeri a Big Brothert.

A műsor egyébként még Tilla műsorvezetésével indult 2002-ben.

(Borítókép: Párkányi Éva 2010-ben Fotó: Polgár András/Esti Frizbi)