A mai hírösszefoglaló nagy része a hazai bulvármagazinok címlapjairól származik

A Story magazin például címlapon számol be arról, hogy Renato Pavesi gitárművész, aki 2002-ben, a Big Brother című realityben BB Renátóként lett ismert, a mai napig tartja a kapcsolatot egykori partnerével, az évadot megnyerő Párkányi Évával (BB Éviként szerepelt a műsorban). Párkányi, akit évek óta pszichiátrián kezelnek, a férfi állítása szerint jobban van és új életre vágyik.

Legutóbb azt mesélte, sokkal jobban van, és szerzett barátokat, jól érzi magát a szociális otthonban, de már eljönne onnan. Épp tatarozzák a házát, és oda költözne majd vissza. Munkát akar vállalni, újra önálló életet szeretne élni. Azt gondolom, leginkább szexuális jellegű volt a viszonyunk, de barátként mindig is ott voltam és ott is leszek mellette.

További hírek

Caramel felesége egyedül utazott a Maldív-szigetekre, méghozzá a hat éve tervezett nászútjukra – írja szintén a Story magazin. Bár néhány hete még úgy volt, hogy kettesben mennek, Szilágyi Szilvia végül a férje nélkül ment. A lap érdeklődésére az énekes felesége nem szeretett volna válaszolni, Caramel helyett pedig a menedzsere, Balassa János szólalt meg.

Caramel a július 8-i Budapest Park-bulira készül itthon

– mondta szűkszavúan.

A SorozatWiki információi szerint 2021-ben lesz új évada a Nyerő Párosnak. Az oldal úgy tudja, a forgatások már be is fejeződtek és a műsor ősszel lesz látható az RTL Klubon. A reality műsorvezetője ismét Sebestyén Balázs lesz. A csatorna egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem szerette volna a dolgot.

Bors számolt be róla, hogy Hódi Pamela és Berki Krisztián a napokban közös lányuk miatt újra bíróság elé álltak. Hódi azért perelte be egykori párját, mert magának akarja a teljes felügyeleti jogot.

Végtelenül sajnálom, hogy a gyermekem édesanyja a láthatásomat szeretné csökkenteni. Feljelentett, azt szeretné, ha a jövőben csak kéthetente két napot láthatnám a kislányomat, pedig a közös szülői felügyelet jó hatással volt Natira. Értetlenül állok a történtek előtt, hiszen amikor az anyukáját hat hétre Ázsiába szólította a munkája, túlzás nélkül kijelenthetem, gond nélkül mindent meg tudtam oldani, jól teljesítettem apaként

  – mondta el a lap megkeresésére Berki Krisztián.

Weisz Fanni az Instagram-oldalán, egy követője kérdésére árulta el, mi a véleménye arról, hogy sokan párcserével gyúnyolják. Ennek oka, hogy volt férje, Hajmásy Péter Nádai Anikóval van, akinek exe a modell új párja – szúrta ki a Ripost.

Már rég egy párt alkottunk Gergővel, mikor ők összejöttek. Meglepett, de az ő dolguk, legyenek nagyon boldogok.