A megszokott városi pezsgésből kiszakadva falusi körülmények között bizonyíthat az a tizenhat híresség, akiket a mai napon, egy budapesti étteremben rendezett sajtótájékoztatón jelentett be a TV2. 

November 21-én ismét elstartol a Farm VIP, melyet az előző évadokhoz hasonlóan újra Demcsák Zsuzsa (szerk. a műsorvezetőnő egy videót küldött a sajtótájékoztatón résztvevőknek, melyben elmondta, hogy a Money or Love - Fogadj a szerelemre! című műsor forgatása miatt nem tud jelen lenni az eseményen) és Gáspár Zsolti vezet. 

A hétköznapok kényelmét hátrahagyva idén olyan celebek vágnak bele a tanyasi kalandba, mint:

A piros csapat

Nyertes Zsuzsa, Szorcsik Viktória, Smaltig Dalma, Szarvas Andi, Vajtó Lajos, Ifj.Schobert Norbert, Dudás Miki és Mischinger Péter

és a sárga csapat

Dr. Hevesi Kriszta, Görgényi Fruzsi, Völgyi Zsuzsi, Tuvic Aleksandra, Visváder Tamás, Szabó András Csuti, Cooky és Budavári Fülöp.

A bejelentésen, melyen az újságírók egy rövid részletet meg is nézhettek a műsorból, kiderült, hogy több játékos is igazi vezéregyéniség volt a forgatások alatt, és nem igazán hagyták, hogy irányítsák őket.

Arra is fény derült, hogy nem mindenkinek idegen a vidéki élet: Schobert Norbi és Rubint Réka 17 éves fiáról, ifjabb Schobert Norbertről például kiderült, hogy a nagyszülei farmján kecsketejjel ették a müzlit.

(Borítókép: Szabó András Csuti Fotó: Kaszás Tamás/Index)