Az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorának sztárjai együtt érkeztek a műsor fináléjának vetítésére.

Véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! 6. évada, amelyben a nézők Curtist szavazták meg győztesként. A műsor fináléját egy vetítésen közösen nézték végig a reality versenyzői, akik közül az egész évad során Molnár Nini divattervező és Múcska Gergő kapcsolata izgatta leginkább a nézők fantáziáját. Sokáig úgy tűnt, hogy alakul valami kettejük között, ám Múcska kiesésekor kiderült, ő sem tudta igazán, hogy mire számíthat.

Én is szürke homályban voltam. Nem szerettem volna beégni ennyi ember előtt

– nyilatkozta a Házasodna a gazda című műsor korábbi férjjelöltje, amiről ide kattintva olvashat bővebben. Múcskát végül Nini várta a budapesti repülőtéren, majd a műsor fináléjának vetítésére is együtt érkeztek, ahol kapcsolatukról is őszintén vallottak.

„Volt egy kis időnk az idefelé vezető úton megbeszélni, hogy hányadán állunk. Részemről úgy van, hogy majd az idő eldönti. Tényleg nagyon jóban vagyunk és majd meglátjuk, mi lesz” – mondta Gergő, míg Nini a következőképpen nyilatkozott:

Tényleg egy nagyon őszinte és mély barátság alakult ki közöttünk. Majd meglátjuk, hogy ezt el akarjuk-e rontani vagy nem

– zárta rövidre a divattervező.

(Borítókép: Molnár Nini és Múcska Gergő. Fotó: RTL Klub)