Szerdai hírösszefoglalónkban olvashat még Tóth Andiról, akit egyre többen hoznak összefüggésbe az október végi drogbotránnyal.

Molnár Gusztáv

A Blikk egyik olvasója számolt be arról, hogy Molnár Gusztávot ittas állapotban látta egy vonaton. Az RTL Drága örökösök című sorozatának színésze végül egy megállóban le is zuhant a szerelvényről. Később kiderült, hogy Molnárt kórházban ápolják. A színész tagadja, hogy részeg lett volna.

Egyszerűen rosszul lettem, azért történt minden, emiatt vittek be végül a kórházba 

– mondta a színész, ám végül a lapnak elárulta: néhány nap múlva ismét bevonul egy elvonóra, ám ezúttal vidékre. 

Úgy döntöttem, részt veszek az egyéves programjukban, így most egy teljes esztendőre elvonulok.

Aurelio

Az egykori valóságshow celeb az RTL Fókusz című műsorában vallott a börtönéletről. Aurelio 9 hónapja van rácsok mögött, ez idő alatt 13 kilótól szabadult meg. A korábbi Való Világ szereplő elmondása szerint nagyon fáj neki, hogy nem láthatja nemrég született kislányát, Sofiát. 

Ez most a dzsungelnél is keményebb, úgy érzem. Itt fel van adva a lecke. Ez más jellegű túlélőtábor. (…) »Mi van helikopter? Na, mi van sírós, itt nem fogsz sírni, ez a való világ.« Ez egy favorit mondat

– vallott a börtönlétről a Celeb vagyok, ments ki innen! egykori szereplője, aki állítja: sokkal visszafogottabb lett a börtönben. 

Sokszor azt hittem, hogy én szartam a spanyolviaszt és bármit megtehetek, de az élet most olyan feladat elé állított, amiből megtanultam, hogy a szabályok azért vannak, mert azokat be kell tartani.

Tóth Andi

A napokban egy sokkoló botránnyal hozták összefüggésbe Tóth Andi nevét: egybehangzó információk szerint ő volt az az énekes, akit drogproblémával szállítottak kórházba október 27-én. 

Egy ismert énekesnő mély sebeket ejtett a csuklóján, valamint kokaint, nyugtatót és alkoholt találtak a szervezetében 

– emlékeztet a Bors. Ezután többen is állították, hogy az eset az X-Faktor-győztes énekesnő lakóházában történt, az angyalföldi ingatlanban élők pedig nemrég a Hot! magazinnak erősítették meg a pletykákat.

Nem ismerem Andit és a párját, néha kijöttek az emeletre cigarettázni. Sosem történt semmi hangoskodás, pedig már 40 éve itt lakom, ismerem az egész utca lemenő-felmenő dolgait. Rendesek. De azt meg tudom erősíteni, hogy amiről eddig írtak, az megtörtént.

(Borítókép: Molnár Gusztáv és Aurelio. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI, RTL)