Alább azokat az említésre méltó Instagram-bejegyzéseket láthatja, amelyeket az elmúlt egy napban osztottak meg a hazai és külföldi hírességek.

Kendőzetlen őszinteséggel vallott a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor megpróbáltatásairól Nyári Dia. A színésznő a legfrissebb Instagram-bejegyzésében részletesen írt arról, hogyan érintette őt az éhezés: mint ismert, a forgatás során a versenyzők csupán azt ehették, amiért megküzdöttek. A Barátok közt korábbi szereplőjénél néhány évvel ezelőtt állapítottak meg inzulinrezisztenciát, a dzsungelben azonban nem tudta tartani magát az étrendjéhez.

„Lassan egy hete még így álltam a tükör előtt, 17 dzsungelben töltött nap után, minimál kaja adagokkal a hátam mögött. Nem... tényleg nem kaptunk enni, csak amennyit nyertünk, és a minimál napi adagot, 80 g rizs és ugyanennyi bab. Só akkor volt, ha tudtunk venni az »éjjelnapjaniban«, de többnyire nem. Nem álltam előtte mérlegre, így utána is felesleges lett volna, de a »referencianadrágom«, ami a képen is rajtam van, elég beszédes.

Az IR étrendem figyelembe vétele esélytelen volt, hiszen ez a játék a kajamegvonásról is szól többek között. Az elején nagyon jól bírtam, aztán a vége felé voltak olyan napok, mikor szédültem, ahogy felálltam, vagy hirtelen felültem. Amint volt lehetőség többet enni, pl. egy hambit, amit úgy nyert a kék csapat, nyilván gondolkodás nélkül betoltam, foglalkoztam is azzal, hogy nem ch csökkentett a buci, életem legjóízűbb kajálása volt, az tuti.

Azt hittem, annál a másfél évnél semmi nem lesz keményebb, amíg küzdöttem a kemény IR diétával, és elértem a célom, de tévedtem. Ez a 17 nap sokkal durvább volt, a második felétől, de bírtam... ez is megvolt. Egy maraton után közvetlenül indultam neki a dzsungel kalandnak, az éhezésnek, így ki voltak ürülve némileg a raktárak. Most, hogy péntek óta itthon vagyok, nem mondom, hogy nem jönnek rám brutál falási rohamok. Ami rám nem volt jellemző, hogy édességet kívánok, és sajnos főleg az esti órákban” – árulta el a színésznő. Hozzátette: lassan visszatér a katonás rendhez. Tegnap már futni is volt, de a bioritmusa még nem állt vissza a normál kerékvágásba: a hőmérséklet-különbség, valamint az időátállás is nyomasztja még. 

Rebel Wilson a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, miszerint titokban anya lett. A színésznő azt is elárulta, hogy kislányát egy béranya hordta ki. 

„Büszkén tudatom, hogy megszületett első gyermekem, Royce Lillian, egy béranya segítségével. Szavakba se tudom önteni, mennyire szeretem őt, ő egy gyönyörű csoda. Évek óta erre a pillanatra vágytam” – újságolta. 

Fésűs Nelly ritkán oszt meg közös képet a férjével, Vajtó Lajossal, ám nemrég kivételt tett.

Fly me to the moon! Ritkán osztok meg rólunk közös fotót, de ezt nagyon szeretem!

– írta.

Erős Antónia az Instagramján is hírt adott arról, hogy új műsora indul az RTL-en. A híradósnak a szerkesztő-riporteri oldala is előtérbe kerül a szerdánként látható Praxis című műsorban.

Saját műsorom indul Praxis címmel az RTL-en. Tévhitek egészségről és betegségről, a legújabb kezelések, hiteles források, és az én véleményem is például arról, hogy adok-e a gyerekeimnek jódtablettát, vagy kérek-e hormonpótlást. És időnként a férjem is szóba kerül

– súgta meg.

Rihanna egy csokor fehérneműs képpel örvendeztette meg követőit az Instagramon.

A Celeb vagyok, ments ki innen! egy másik szereplője, Molnár Nini merészre vette a figurát: nem húzott mást, csupán egy bő pólót és harisnyát.

Horváth Éva arról üzent követőinek a strandon készült fotója alatt, hogy atg életében mostanság minden a jógáról szól. Mint ismert, a Balin tartózkodó modell-műsorvezető jógaoktatónak tanul.

Gelencsér Tímea az újévi fogadalmáról írt követőinek.

„Nagyon húzós számomra ez az ősz, folyamatosan csak próbálom utolérni magam. Nem panaszkodom, mert imádom a pörgést, de sokszor úgy érzem, hogy nem tudom megélni a pillanatokat, mert csak a feladataimat darálom. Tuti újévi fogadalmam lesz, hogy ezen változtassak... A mai napon 3 forgatáson voltam és egy megbeszélésen, de mivel holnap elutazom, muszáj volt kipipálni a feladatokat” – írta.

(Borítókép: Nyári Dia, Rebel Wilson. Fotó: RTL, Steve Granitz/FilmMagic, Getty Images)