Bár az RTL Klub Híradó című műsora megköveteli tőle az elegenciát, szabadidejében már a kényelemre esküszik Erős Antónia. A műsorvezetőnő mindig szívesen megírja, hogy melyik ruhája honnan van, ha valaki megkérdezi tőle, de a közösségi oldalán arról is gyakran posztol, mit csinál szabadidejében.

A kétgyermekes híradós a kamerák előtt mindig ügyel arra, hogy megjelenése kifogástalan legyen, s ha akad egy kis baki, azt a stábtagokkal igyekeznek gyorsan orvosolni. Néhány héttel ezelőtt például egy rossz cipzár miatt őrült munka folyt a háttérben, hogy a Híradó esti adásában Erősön lehessen a korábban kiválasztott, színes ruha. 

Erőst többnyire összeöltöztetik műsorvezetőtársával is. Az általa képviselt elegáns, mégis könnyed stílust sokan el is szeretnék lesni tőle, otthon azonban nem feltétlenül ragaszkodik ahhoz, hogy kiöltözzön – főleg nem esős időben.

Egy kis kontraszt a hivatalos híradós stílus után. Ez volt az utóbbi napok általános “outfit”-je: kapucni, esőkabát, elázott sportcipő, és mindehhez egy állandóan hazafelé húzó Max, aki nem szereti az esőt, aminek én viszont kivételesen örültem

– súgta meg követőinek Erős.

(Borítókép: Erős Antónia az Instyle díjátadó gáláján. Fotó: Velvet)