Az 53 éves Golden Globe- és Primetime Emmy-díjas amerikai színésznő egy interjúban kendőzetlenül beszélt arról, miért nincsen gyermeke.

Jennifer Aniston az amerikai Allure magazin decemberi címlapjára került igencsak lenge öltözetben. A híresség nem ok nélkül szerepel: bevallotta, hogy évekig mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoztak nála különböző orvosi kezelések során, hogy teherbe tudjon esni, ám nem jártak sikerrel.

Az utóbbi években számtalan cikk jelent meg azzal kapcsolatban, hogy a színésznőnek miért nincs még gyermeke. Mint mondja, ezt elégelte most meg.

Hosszú éveim mentek rá arra, hogy a mesterséges megtermékenyítés ügyét eltitkoljam. Óvtam az információkat, de a világ olyan történeteket hoz létre, amik nem igazak. Nincs rejtegetni valóm

– kezdte a híresség. Arról is szót ejtett, hogy milyen hálás azokért a dolgokért, melyeken az elmúlt években keresztülment.

„A 30-as, 40-es éveim végén nagyon kemény dolgokon mentem át, és ha ez nem így történt volna, soha nem váltam volna azzá, akinek lennem kellett. Hálás vagyok ezekért a sz*r dolgokért, különben megragadtam volna egy olyan szerepben, aki fél, ideges, és bizonytalan abban, hogy ki is ő valójában”

– tette hozzá többek között Aniston, aki azt állítja, hogy annak idején az is hazugság volt, hogy a házassága a sikertelen családalapítás miatt ment tönkre.

(Forrás: Allure)

(Borítókép: Jennifer Aniston Fotó: Steve Granitz/WireImage)