Bár Tom Brady és Gisele Bündchen látszólag idilli házasságban élt, tele sikerrel és szerelemmel, nemrég bejelentették, hogy a kapcsolatuk végleg zátonyra futott. A modell a jelek szerint nem sokáig maradt szingli.

A hírességet a fotósok múlt hétvégén az oktató, Joaquim Valente társaságában kapták lencsevégre, ahogy egy étteremből távoznak. A külföldi lapok szerint egyelőre nem világos, mikor kezdődött a románcuk. A páros először 2021-ben találkozott, amikor Bündchen a férfival forgatott, majd később egy edzésére is ellátogatott. Íme egy korábbi felvétel róluk:

„Erősebbnek, magabiztosabbnak, és hatalmasabbnak érzem magam, amióta elkezdtem az önvédelem gyakorlását. Úgy érzem, ez mindenki számára fontos készség, de különösen nekünk, nőknek” – mondta akkoriban a modell egy Jiu-jitsu oktatás után.

Érdekesség, hogy Joaquim Valente Instagram-oldala privátra változott a hír megjelente óta. A volt férj sem tétlenkedik, már ami a nyilatkozatokat illeti: Tom Brady nemrég azt mondta a sajtónak, hogy sokszor az otthoni rossz környezet miatt nem tudott maximálisan teljesíteni a pályán.

(Forrás: Page Six)

(Borítókép: Gisele Bündchen Fotó: Kevin Tachman/Getty Images for Vogue)