Instahíradónkban azokat az említésre méltó Instagram-bejegyzéseket láthatja, amelyeket az elmúlt egy napban osztottak meg a hazai és külföldi hírességek.

Ötösben kirándult Rúzsa Magdolna, férje és az ikreik: Lujza, Keve és Zalán. A család a vajdasági Újvidékre látogatott el.

Puskás-Dallos Bogi leforgatta a videóklipet az új lemeze címadó dalához, melyből egy részletet is megosztott a követőivel.

A Netflixes Stranger Things sorozat, és az Enola Holmes-filmek sztárja, Millie Bobby Brown felállította otthonában a karácsonyfát. Az eseményről készült felvételen az is látható, ahogy piros ruhába öltözteti a kutyáját.

A háromszoros Grammy-díjas énekesnő, Dua Lipa a barátaival töltött estéről posztolt pár fotót, az egyiken pedig megmutatta, hogy van egy olyan bugyija, melyen a neve szerepel. A poszt persze hatalmas sikert aratott a követők körében: pár óra alatt több százezren lájkolták. Közben a hvg.hu szerint Lipa cáfolta a híreket, miszerint ő fog fellépni a katari világbajnokság megnyitóján. A híresség azt nyilatkozta, hogy csak akkor lépne fel az országban, ha Katar javítana az emberi jogok terén.

A decemberben induló1923 a Paramount nagysikerű westernsorozata, a Taylor Sheridan által jegyzett Yellowstone előzményeit mutatja be. A főszereplő-páros, Harrison Ford és Helen Mirren így fog kinézni az alkotásban.

A Konyhafőnök VIP két séfje, Rácz Jenő és Sárközi Ákos rapper szerkója mellett nem mehetünk el szó nélkül.

(Borítókép: Millie Bobby Brown Fotó: Taylor Hill/FilmMagic, Dua Lipa Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Albie Awards)