Vírusként terjed az interneten az a videófelvétel, amely az X-Faktor legutóbbi élő adásának egyik pillanatát ragadja meg. A felvételen az látható, ahogy ByeAlex félreérthető mozdulatot ejt mentortársa, Herceg Erika felé. 

Mint ahogy az lenni szokott, az RTL töretlen népszerűségű tehetségkutatójának szombat esti élő showja sem zajlott izgalmas percek, feszültségben és váratlan fordulatok nélkül, mindegyik versenyző a legjobbat igyekezett kihozni magából. A Velvet is megírta, hogy a verseny ezúttal Helfy Alexa számára ért véget, ám az emberek nem csupán a fiatal tehetség stúdióból való kiviharzásáról beszélnek.

A TikTokon például a mentorokról is vírus módjára terjed egy videó. A felvételen az látható, hogy ByeAlex a mentortársa, Herceg Erika felé egy félreérthető mozdulatot tesz.

A műsor végén ugyanis, amikor a versenyzők és a mentorok gratuláltak egymásnak, valamint elbúcsúztak a kiesőtől, a képbe balról megérkező

ByeAlex a jobb kezével szinte ösztönösen Herceg Erika mentor feneke felé nyúlt, ám az utolsó pillanatban elhúzta a kezét. 

A TikTokon sokan azt írják, ByeAlex megfeledkezett arról, hogy még tart az élő adás. Sokakban felmerült az is, hogy talán lehet valami a két mentor között – írja a femcafe.hu. Mint ismert, ByeAlex és Herceg Erika is jó ideje párkapcsolatban él.

@x_faktor2022_ •"hopp ez élő" 😂❤️de szeretem őket#fypシ #popular #viral #pusztuljonfyba #foryoubanszeretnemlatni #magyarfyp #magyareditor #xfaktorhungary #xfaktor2022 #xfaktormentorok #goviral #popularedits #hercegerika #byealex ♬ eredeti hang - ❌

Közben egy lassított felvétel is felkerült a TikTokra. A történtekre egyelőre sem Herceg Erika, sem ByeAlex nem reagált.

@x.projekt 🥲🥲🥲 alex #hercegerika #byealex #xfaktor ♬ eredeti hang - X Projekt

A 2022-es X-Faktor jövő héten véget ér. A 11. évad győztese Solyom Bernadett, Kiss Kevin és Mihályfi Luca közül kerül majd ki.

(Borítókép: ByeAlex és Herceg Erika. Fotó: RTL)