Hírösszefoglalónkban olvashat még Nemazalány gondterhelt gyerekkoráról, valamint Szikora Róbert Tóth Andinak küldött üzenetéről. 

Rácz Jenő és Járai Máté

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában Rácz Jenő nem volt hajlandó megkóstolni haragosa, Járai Máté ételét. A műsor egy pontján Rácz és Németh Kristóf odasétált a Jászai Mari-díjas színészhez. Járai káposztát készített, azonban ezt önmagában kevésnek ítélte a séf, ezért tanácsokkal látta el a versenyzőt. Ennek ellenére az RTL Reggeli műsorvezetője másik irányba indult el, ami nagyon nem tetszett a zsűrinek. Rácz a főzés végén közölte: nem kóstolja meg Járai ételét, ugyanis nem fogadta meg a tanácsát.

Nem is akármekkora mennyiségben. Nem tudok ehhez mit hozzászólni. Nem néz ki finomnak

Járai Máté a kameráknak azt mondta, hogy véleménye szerint ez a személyes ellentétük egyik eleme volt.

Sáfrány Emese

A közösségi média sztár korábban az Instagram-oldalán fejtette ki, hogy nem ad cukrot több mint egyéves gyermekének. Az édesanya a Blikknek most elárulta, hogy pontosan milyen elhatározásból döntött így: 

Mert a finomított cukornak nincs haszna, egészségtelen, valamint túlpörgeti a gyereket, én pedig nem szeretném ezzel mérgezni a fiamat. A természetes cukorra, ami az ételekben van, természetesen szüksége van a szervezetnek.

– nyilatkozta Sáfrány, aki gyümölcsökkel pótólja az édességeket. Az édesanya édesítőszereket sem használ, helyette fahéj és vanília jöhet szóba. 

Sáfrány Emese Nolen bölcsijében is arra kérte a gondozókat, hogy kisfiának ne adjanak cukrot.

Nemazalány

Halastyák Fannit és párját, Szlépka Armandot az Ázsia Expressz legújabb évadában ismerhették meg a nézők. A szerelmesek nagyon más családi közegből érkeztek. A Nemazalányként népszerűvé vált énekesnőnek, Halastyák Fanninak nem volt könnyű gyermekkora.

Nem szívesen emlékszem vissza a gyermekkoromra. Sok nehézségen mentünk keresztül. Anyukám diáklányként szült, apukámról sokáig nem hallottam. 13 éves voltam, amikor megkerestem, azóta próbálunk közeledni egymás felé, de még szoknom kell, hogy van édesapám

– nyilatkozta a Blikknek az énekesnő, aki egy ideig magántanuló is volt, majd nagyon hamar el kellett mennie dolgozni is, hogy pénzügyileg támogathassa az édesanyját. 

(...) Magántanuló lettem. Diákként a nyíregyházi pláza kávézójában dolgoztam. Be kellett segítenem a családi kasszába, mert anyukám fizetése kevés volt a megélhetésünkre

Szikora Róbert

Az R-Go frontembere aggódik egykori mentorátjáért, Tóth Andiért. Az X-Faktor korábbi mentora a Blikk hasábjain üzent az énekesnőnek:

(...) Gyakran mondom neki, ne vegye a szívére a támadásokat, és ne azzal foglalkozzon, hogy mit mondanak, hanem azzal, hogy ki. Most látom, hogy nagyon mélyen van, de nem szabad feladnia, hiszen hatalmas tehetség. Fel kell ebből is állnia, és meglátja, később ezeket az érzéseit kamatoztathatja a művészetében. Ha pedig segítségre van szüksége, az én ajtóm mindig nyitva áll előtte

(Borítókép: Rácz Jenő, Sáfrány Emese. Fotó: Schumy Csaba/Dining Guide; Bodnár Patrícia/Index)