Mivel tisztában van azzal, mennyire fontos az első benyomás, nem bízta véletlenre az Árpa Attilával való első találkozást a Bachelor – A Nagy Ő című műsor versenyzője, Virág. A TV2 hétfő este elstartoló társkeresőjének első részében a bikini-fitneszmodell egy szál semmiben jelent meg a színész-producer előtt a villa bejáratánál. 

A fiatal sportoló azt mondja, azért állt tűzpiros bikiniben Árpa elé, mert nem tudta eldönteni, melyik ruhát vegye fel. Bár a színész úgy vélte, ez a húzás kissé hatásvadász volt, a fitneszmodellnek mégis sikerült elbűvülnie őt. A Nagy Ő villájában várakozó lányok is meghökkentek, amikor meglátták Virágot, akit az internetezők sem kímélnek. A különös stílusú, bevállalós modellt többen kemény kritikával illetik a kommentekben. 

Elég butácskának tűnik, finoman szólva

Picit sokat képzel magáról

Tetszik Attila véleménye! Így igaz

Olyan, mintha be lenne drogozva

Hülye ez a NŐ ????? RÖHEJ. Még reménykedik is?????

– olvasható a hozzászólások között, amiket a Ripost vett észre. A fitneszmodell egyébként, aki a társkereső második részében azért is megküzdött, hogy pár másik versenyzővel romantikus randira menjen Árpa Attilával, az Instagramon is aktív.

Virág egyébként a fitneszmodellkedés mellett vállalkozóként dolgozik és az IBS-en végzett, angol nyelven. Szórakoztató, nyitott személyiségnek tartja magát, aki minden buliban benne van. Mint mondja, odaadó, a véglegekig képes elmenni a párjáért, ugyanakkor úgy véli, elég naiv, aki mindenkiről jót feltételez, ezért gyakran érik csalódások. A fitneszversenyzést azért kezdte el, hogy leküzdje a gátlásait. Ha most tükörbe néz, elégedett magával; tudja, hogy a nők általban irigyek rá, de őt ezt egy cseppet sem érdekli.

A bikini-fitneszmodell és Árpa Attila első találkozását itt is megtekintheti:

Az örök sármőrnek kikiáltott Árpa Attila szívéért összesen 19 hölgy szállt versenybe.

(Borítókép: Virág, A Nagy Ő egyik versenyzője. Fotó: TV2)