Szerelemmel és párkapcsolattal kapcsolatos kérdésekről faggatták Csobot Adélt. Az énekesnő, aki a jelenleg is futó Dancing With The Stars című műsorban bizonyít, hatalmas nevetésben tört ki, amikor arról kérdezték, számára mi számít megcsalásnak.

A megcsalás szó hallatán legtöbben a fizikai megcsalásra gondolnak, az  X-Faktor felfedezettje azonban azt is hűtlenségnek tekinti, ha érzelmek szintjén kacsintunk ki a kapcsolatunkból.

„Nem mennék bele abba, hogy csók... Szerintem ez sokkal mélyebbről indul el. Gondolat, érzelem. Inkább érzelem. Ha már érzel valamit, az már egy kicsit olyan, mint a megcsalás” – magyarázta Csobot, aki már tíz éve alkot egy párt Istenes Bencével.

A videóból az is kiderült, hogy

  • az énekesnő kedvenc filmje a Szeress, ha mersz;
  • nem görcsöl rá az esküvőre.

„Alapvetően nem vagyok annyira rágörcsölve a témára, de nyilván nő vagyok, eljátszadoztam már a gondolattal, hogy egy fantasztikus fehér ruhában vonulok az oltár elé. Nekem egyetlen egy dolog lenne a fontos: kizárólag olyan emberek legyenek ott, akik nagyon kedvesek és fontosak számomra. Semmi másról ne szóljon ez az egyetlenegy nap, csak a szerelmünk megünnepléséről” – mondta.

(Borítókép: Csobot Adél. Fotó: Papajcsik Péter/Index)