Társkeresőn keresi a szerelmet Schumacher Vanda. A színész-műsorvezető úgy véli, semmi szégyellnivaló nincs abban, ha az ember az online ismerkedés mellett dönt. 

„Szerintem normális, ha valaki fent van egy társkereső oldalon. Szingli nő vagyok és néha mindenkinek vannak magányos estéi. Amikor átutazom a fél világot és hazaérek, eszembe jut, milyen jó lenne, ha ott lenne mellettem egy férfi. Aztán fellapozom a társkeresőt, látom, hogy van választék bőven, más is keres társat. Azért vagyok egyedül, mert ez az én döntésem, amíg nem találok valakit, akivel igazán boldog lehetek” – mondta a Blikknek a Celeb vagyok, ments ki innen! idei királynője, aki a ValóVilág11 szériájának háttérműsorát is vezeti.

„Nyilván ez valahol poén volt, de szerettem volna jelezni, nem az a lány vagyok, aki minden napra új csávót szeretne. Nem vagyok pasifaló, ahogyan azt valamiért sokan gondolják. Ha el akarok menni a belvárosba vacsorázni, nincs szükségem senkire, ha fizetnem kell. (...) Az első tíz mondatból le lehet szűrni, ki mit szeretne. Nem adom meg a lehetőséget, hogy a szexre terelődjön a téma. (...)

Ritkán randizom és bevallom, nekem így egyszerűbb. Szerintem ma már nem ciki fent lenni társkeresőn, felesleges köröket spórolhatunk meg. Megválogatom, kivel töltöm a szabadidőm.

Hiszen ha mindketten jobbra húztuk a másikat, máris van szimpátia. Mire kávézásra kerül a sor, tudom, hogy szimpatikus-e, ennek fényében mondok igent. Nem raboljuk feleslegesen egymás idejét” – magyarázta Schumacher, akinek nem igazán szokott magyar párja lenni.

(Borítókép: Schumacher Vanda. Fotó: RTL/Sárosi Zoltán)